Dodaj do ulubionych

dzieki bardzo

18.01.05, 11:40
tak sie zastanawiam po co jest to forum zalogowałam sie bo chciałam sie
różnych rzeczy dowiedzieć to moja pierwsza ciąża i nie pamiętam już kiedy
zadałam jakieś pytanie i nic kompletnie nic a naprawde zależało mi na
odpowiedzi a żadnej nie otrzymałam trudno .nic sie nie stało ale jak
golić "małą" to chętnie odpowiadacie.
Obserwuj wątek
    • magda_pm Re: dzieki bardzo 18.01.05, 11:48
      Hej, może się az tak nie denerwuj. Jest nas tu trochę w pierwszej ciąży i
      jednak znajdujemy odpowiedzi na swoje pytania. To prawda - nie zawsze są
      odpowiedzi. Mnie również nie zawsze odpowiadano. Ale to jest właśnie forum -
      rozmawiamy na te tematy, które chcemy. Nikt nikomu odpowiadać nie musi, nie ma
      takiego obowiązku. Może nikt nie znał odpowiedzi na Twoje pytanie bo było
      trudne? Albo przeciwnie - może było tak banalne, ze nikomu nie chciało się
      odpowiedzieć. Różnie to bywa. Jednak może z nami zostań i spróbuj zapytać
      jeszcze raz. Pozdrawiam.
      • olkaaaa Re: dzieki bardzo 18.01.05, 11:50
        ja sie nie denerwuje naprawde tylko sie rozśmieszyłam że wieszna pytanie czy
        golićie krocze było tyle odpowiedzi że aż mnie to zabolało
        • pimpek_sadelko Re: dzieki bardzo 18.01.05, 12:49
          mam andzieje, ze to totalne skupienie na sobie to efekt ciazy. ilu osobom Ty
          pomoglas na forum?
          moze poruszany przez Ciebie problem byl tu walkowany kiles tam razy i wystarczy
          uruchomic kilka szarych komorek + wyszukiwarke na forum?
          • olkaaaa Re: dzieki bardzo 18.01.05, 13:14
            ale dostaje wżuty jak moge komuś pomuc jak ja prawie nic nie wiem to ma mi ktoś
            pomudz jak ja komuś pomogę niedawno sie zalogowałam i nie wiem jeszcze jak sie
            dokładnie posługiwać tym wszystkim
            • ewucha28 Re: dzieki bardzo 18.01.05, 13:43
              No widzisz ,ale wiesz za to jak golic małą,a wyrzuty nie sa potrzebne,powoli i
              nauczysz sie obsługiwać forum,inni wbrew pozorom moga Ci pomóc.
      • aaala1 Re: dzieki bardzo 18.01.05, 11:54
        Nie denerwuj się, jedno pominięte Twoje pytanie?? A ile ich zadałaś? Z tego co
        widziałam w przeglądarce nikt Ci nie odpisał na pytanie o przeziębienie. W
        wyszukiwarce takich wątków jest tysiące, tam też czasem można coś znaleźć i
        wiele się dowiedzieć.
        Mi też czasem nikt nie odpowie, nie ma co się denerwować.Głowka do górysmile))
        Pozdrawiam ciepło.
    • luna333 Re: dzieki bardzo 18.01.05, 11:51
      może zadałaś pytanie na które nikt z on-line nie znał odpowiedzi albo taki post
      już kiedyś był i trzeba pogrzebać w poprzednich postach? zresztą pytanie tak
      szybko spada do dołu że szybciutko znajduje się na następnej stronie.
      pozdrawiam i mam nadzieję że na kolejne pytania już znajdziesz odpowiedź smile
    • ewucha28 Re: dzieki bardzo 18.01.05, 11:51
      Nie tylko na te pytania odpowiadamy,ale jak dobrze pamietam duzo w Tobie
      złośliwości,wyśmiewasz sie z innych ktore czegos nie wiedzą,moze to dziewczyny
      zniechęca do rozmowy z Toba.
      • olkaaaa Re: dzieki bardzo 18.01.05, 12:01
        ja nikogo nigdy nie wyśmiałam na pewno
        • ewucha28 Re: dzieki bardzo 18.01.05, 12:34
          • Re: Czy trzeba prac ubranka dla malenstwa?
          olkaaaa 15.01.2005 17:50 + odpowiedz
          OCZYWIŚCIE ŻE NIE TRZEBA SAME SIE WYCZYSZCZĄ .HAHA WIADOMO ŻE TRZEBA PRAĆ I
          NALLEPIEJ W 90 STOPNIACH

Widzisz czasami sarkazm nie popłaca,pozdrawiam i szczęsliwego macierzyństwawink
          • olkaaaa Re: dzieki bardzo 18.01.05, 12:39
            to nie było wyśmiewanie po pierwsze tylko tak miałam dobry humor a to chyba
            dobrze a odpowiedz jest na to pytanie
          • ewucha28 Re: dzieki bardzo 18.01.05, 12:39
            A i jeszcze jedno,załozyłaś tylko jeden wątek,więc nie mow ze nie uzyskałas
            odpowiedzi na wiele pytań,po drugie odpowiedz była w innym wątku,warto czasem
            wejść w wyszukiwarke,czasami odpowiadanie po wiele razy na to samo pytanie moze
            denerwować,trzreba wykazać troche inwencji i jesli komuś zalezy na uzyskaniu
            odpowiedzi to ja tutaj znajduje.jeszcze raz pozdrawiam.
            • olkaaaa Re: dzieki bardzo 18.01.05, 12:43
              no tak jesen nie pisze że wiele tylko ja napisałam tak ponieważ jedna z
              dziewczyna zadała pytanie dziewne ale już nie ważne nie chce sie kłócić bo to
              jest przykre pozdrawiam.chciałam co innego powiedzieć a wyszło to źle dla
              mnie .pozdrawiam
              • ewucha28 Re: dzieki bardzo 18.01.05, 12:47
                Przeczytaj swoj pierwszy post to bedziesz wiedziała czemu jest taki
                odzew,jesli zalezy ci na odpowiedziach zawsze je uzyskasz trzeba wiedzieć jak
                to robic i tyle,nikt tu nie chce byc złośliwy tylko sie bronimy przed
                niesłusznymi zarzutami.
    • dorotawey1 Re: dzieki bardzo 18.01.05, 12:53
      Zadałaś pytanie na temat Przeziębienia nie dziw się że nie było na nie
      odpowiedzi w Twoim konkretnym przypadku.Wrzuć "przeziębienie" w wyszukiwarkę a
      znajdziesz na ten temat dużo odpowiedzi i porad.A najlepiej przejdź się do
      lekarza, bo forum Cię nie wyleczy, jedynie pomoże złagodzić objawy.Pozdrawiam!!
    • justa0103 Re: dzieki bardzo do olkaaa 18.01.05, 13:45
      jesli cie cos interesuje poszukaj w wyszukiwarce-mi tez na wiele postow nikt
      nie odpowiadal a w starych postach znalazlam odpowiedzi ale jesli mozesz to
      powtorz pytanie -jesli bede mogla pomoc pomoge wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka