Dodaj do ulubionych

Co warto jeść?

18.01.05, 20:11
Od kiedy jestem w ciąży -9t-, nie mam apetytu na jedzenie.Wiem że musze coś jeść, ale większość rzeczy smakuje mi jak kartka papieru (czyli wogóle), a na niektóre rzeczy mnie odrzuca. Zachcianki zdażają mi się wieczorem, wiec wtedy jem z apetytem. Ale nie sądze zeby wszystko czekoladowe było najzdrowsze dla dziecka. Nigdy nie odżywiałam się za zdrowo, ale teraz to naprawde się boje. Help....Napiszcie co warto jeść. z góry dziękujesmile
Obserwuj wątek
    • iwka901 Re: Co warto jeść? 18.01.05, 20:49
      Hej,
      Wiadomo, że na zachcianki nie ma rady, też miałam ochotę wyłącznie na słodycze i
      chipsy we wczesnej ciąży, ale trzeba było się zmusić i zjeść trochę mięska ,
      nabiału, warzywek i owoców.
      • martyna122 Re: Co warto jeść? 18.01.05, 22:02
        A ja uważam, że organizm sam pokazuje czego mu brakuje.
        A on jest naprawdę najlepszym doradcą.

Powodzenia
    • dorota0510 Re: Co warto jeść? 19.01.05, 09:18
      Nie przejmuj się, ja na początku też miałam jadłowstręt, ale później mija.
      Z rozsądku coś tam chapnij zdrowego, a apetyt sam wróci, oj wróci.
      Pozdrawiam Ja i
      • justa0103 Re: Co warto jeść? 19.01.05, 10:59
        witam
        zgadzam sie z przedmowczynia ze organizm sam wie czego mu brakuje... na
        poczatku zachcianki sa troche przycmiewane przez mdlosci i zgage- nie zawsze
        ale jesli masz ochote na czekolade to ja jedz -pozniej bedziesz musiala troche
        przyhamowac bo waga bedzie pokazywac coraz wiecej crying(
        pozdrawiamwink))
        • strega2 Re: Co warto jeść? 19.01.05, 11:50
          Za kazdą odpowiedz dziękuje. Wczraj dla zdrowego rozsądku zrobiłam gulasz wp. bo awet miałam na niego ochote. mąż zajadał sie nim a dla mnie był ochydny!! wiec znów nici z rozsądnigo jedzenia,.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka