ewa261 28.01.05, 10:53 Dziewczyny jestem w 34 tygodniu ciąży i mam kujący ból w szyjce macicy szczególenie jak dużo się nachodzę. Czy Wy też tak miałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miracll Re: Kująca szyjka macicy 28.01.05, 13:23 Niech twój lekarz sprawdzi, czy nie masz polipa w szyjce. To taka niegrożna dolegliwość przy ciązy, która daje takie nieprzyjemne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia7 Re: Kująca szyjka macicy 28.01.05, 14:22 ja tez jestem w 34tc i mam podobny problem. tylko ze przed ciazą mialam robioną 2x wypalanke.wydaje mi sie czasem ze to wlasnie te miejsce po "zabiegu"mnie tak kluje. oprocz tego jak za dlugo jestem na nogach to tak mnie ciągnie w dole brzucha ze ledwo chodze. moze spowodowane jest tym ze mam za malo ruchu i jak juz troche pochodze to boli pod wplywem ciezaru, a moze po prostu takie są uroki ciązy. pozdrawiam cieplutko sabcia7 i 34tc-synek Odpowiedz Link Zgłoś
dori761 Re: Kująca szyjka macicy 28.01.05, 14:23 Nie jestem co prawda lekarzem ale ja tez miałam takie kłocie w dole im byłam bliżej porodu tym mocniejsze.Lekarz mi powiedział że to przez ucisk dziecka głowką . Ale nie chce sie wymadrzac. Zapytaj sie najlepiej swojego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubaskowa Re: Kująca szyjka macicy 28.01.05, 14:43 hej!! Ja tez to czasem mam i to tak nie wiadomo z kąd, ale tylko czasem. Może to zeczywiście nadrzerka kiedys tam usuwana, albo jakis polip bo i jedno i drogie miałam, najlepiej spytaj lekaza ja bede we wtorek to sie bedę pytała Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
madziulaw NORMALNE!!! 28.01.05, 15:57 nie ma się co martwić - to bardzo normalne - miałam - b silny nawet. To po prostu ucisk dziecka i tyle. Ahoj Odpowiedz Link Zgłoś
bzysia Re: Kująca szyjka macicy 28.01.05, 18:18 ja koncze wlasnie dzis 34 tydz i mam dokladnie tak samo; lekarz powiedzial, ze jest to wynikiem ucisku dziecka, a swoja droga to tez mam polipa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa261 Re: Kująca szyjka macicy 29.01.05, 13:56 Dziękuje.Trochę się uspokoiłam bo myślałam że to coś groźnego. Odpowiedz Link Zgłoś