dominika23 31.01.05, 22:14 Jestem w 35 tygodniu i planuję rodzić w szpitalu Jordana.Czy któraś z Was też zamierza tam rodzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yskaka Re: KTO PLANUJE RODZIĆ W SZ. JORDANA W ŁODZI ? 31.01.05, 23:40 ja tez jestem z łodzi,ale nigdy nie słyszałam o jordanie że tam jest porodówka. napisz cos o tym szpitalu, ja jestem w 27-28tc i planuje rodzić w czmp pozdrawiam iza Odpowiedz Link Zgłoś
dominika23 Do yskaka 01.02.05, 17:54 Podaje Ci adres strony,gdzie masz wszystko na temat szpitali położniczych w Łodzi,a w tym sz.Jordana: www.rodzicpoludzku.pl/szpitale/lodzkie/Lodz_Lodz.htm#4 Odpowiedz Link Zgłoś
mamuna Re: KTO PLANUJE RODZIĆ W SZ. JORDANA W ŁODZI ? 01.02.05, 16:44 Cześć! Ja też jestem w 35 i zamierzam tam rodzić. A może chodzisz tam do szkoły rodzenia i widujemy się co tydzień ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika23 Do mamuna 01.02.05, 18:08 Niestety nie chodzę tam szkoły rodzenia,ponieważ dopiero wczoraj zdecydowałam się na sz.Jordana.W piątek mam tam pierwszą wizytę.Lekarz ma określić czy będę miała cesarkę,ponieważ mój synek jest ułożony miednicowo.Bardzo się cieszę,że ty rownież jesteś w 35 tygodniu.Może się spotkamy w szpitalu.Jeżeli masz ochotę porozmawiać to podaję Ci mój nr,gg:1544523 i maila: nancy58@wp.pl Pozdrawiam Was gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
yskaka Re: do dominiaka23 01.02.05, 23:42 nie wiedziałam że szpital na przyrodniczej to jordana,pomyliło mi sie ze szpitalem na milionowej jonszera, albo jakos tak i dlatego to moje zdziwienie dzieki za informacje o szpitalach pozdrawiam serdecznie iza Odpowiedz Link Zgłoś
mamuna Re: KTO PLANUJE RODZIĆ W SZ. JORDANA W ŁODZI ? 02.02.05, 16:19 Witam, miło mi Cię poznać, napiszę na priv Odpowiedz Link Zgłoś