Dodaj do ulubionych

hydroxyzinum!!!

02.02.05, 14:01
Witajcie!!!!
Chcialabym się dowiedzieć czy któraś z was to brała czyli hydroxyzinum, jest
to lek na uspokojenie. dziękuję za odpowiedzi!!!! 20tc!
Obserwuj wątek
    • baranek_wawa Re: hydroxyzinum!!! 02.02.05, 14:52
      Nie nie brałam,ale gdybym miała taką możliwość, to chętnie bym wzięła bo mam
      szalone jazdy i chodzę to wściekła, to załamana , oczywiście oprócz tych chwil
      kiedy jestem w euforiiwink)
      Poza tym wkrótce czeka mnie bardzo nerwowo-stresowa sytuacja, i nie chciałabym
      się zbłaźnić ni z tego ni z owego np. wybuchając płaczem, i to takim ze nie
      mogę z siebie głosu wydobyć (już raz tak miałam-koszmar).
      Proszę Cię napisz czy to lekarstwo przepisał Ci lekarz i czy je bierzesz. Będę
      czekała na Twoją odpowiedź.
      (dlaczego chcesz/musisz to brać?)
      Pozdrawiam mocno
      • elyzabeth4 Re: hydroxyzinum!!! 02.02.05, 16:09
        Droga baranek wawa!!!
        To lekarstwo przepisał mi mój lekarz gdyż mam problemy z sercem i podejrzewa że
        to bardziej z nerwów niż jakiejś dolegliwości. Pogadaj ze swoim ginem niech Ci
        coś przepisze, a najlepiej zacznij do niego często dzwonić to dla świętego
        spokoju coś ci da> POzDrawiamn i trzymam kciuki!!!
        • baranek_wawa Re: hydroxyzinum!!! 03.02.05, 13:05
          Hihi, niezły pomysł z tym dzwonieniemsmile ale ja nie mam do niej telefonu
          (prywatnego). Będę musiała zacząc gnębić ją drogą służbowąwink
          Dzięki za rady, myślę,że skoro dziewczyny mają to przepisywane przez swoich
          ginów to ja też mogę. Fajnie- żegnajcie smuteczki i burze hormonów!
    • kasinka75 Re: hydroxyzinum!!! 02.02.05, 15:01
      Ja prawie od początku ciąży mam przepisane z powodu kłopotów ze spaniem.Biorę
      jak mam kilka nocy nieprzespanych,żeby nie brać za często ale lekarz
      powiedział,że mogę też brać kilka dni pod rząd a potem kilka dni przerwy,więc
      tak też się zdarza.Najważniejsze,żeby się wyspać,bo potem jestem nie do życia.

Pozdrawiam
      Kasia i Ada-37tc
      • agniecha79 Re: hydroxyzinum!!! 02.02.05, 16:19
        witam
        ja również to brałam od początku ciązy, ale przez to, ze miałam OKROPNE mdłości
        + wymioty. O tyle dobrze na mnie dzialał, że po 15 min od połkniecia tabletki,
        spałam. Teraz juz nie biore bo czuje sie znacznie lepiej, ale czasami jak nie
        moge to ją biorę.
        Pozdrawiam
        Aga i Iskierka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka