Dodaj do ulubionych

objawy wczesnej ciązy

03.02.05, 23:00
Mam jeszcze jedno pytanko: jakie są objawy wczesnej ciązy?? Chodzi mi o te
najwcześniejszesmile Tzn spóźnia mi się miesiączka o kilka dni, załóżmy, ze
jestem w ciązy-czy czułabym już jakies symptomy???
Obserwuj wątek
    • naise Re: objawy wczesnej ciązy 03.02.05, 23:56
      USE wyszukiwarka smile
      • lizaxo Re: objawy wczesnej ciązy 04.02.05, 08:31
        Mogą być objawy a może wcale ich nie być.Najwcześniejsze objawy jesli są to
        zatrzymanie miesiączki lub inna niż zwykle miesiączka tzn krótsza,mniej obfita,
        mogą to być również tylko plamienia.Poza tym można być lekko sennym można mieć
        mdłości ale również takie objawy mogą pojawić się w późniejszym stadium
        ciąży.Może pobolewać brzuch jak na miesiączke a wcale jej się nie
        dostanie.Zrób test w terminie spodziewanej miesiączki nie wcześniej. Pozdrawiam
        • ana222 Re: objawy wczesnej ciązy 04.02.05, 09:10
          Różnie to bywa.Mnie spóżniał się okres przez dwa tygodnie ale tłumaczyłam to
          moją praca i nerwami z nią związanymi.W tym czasie nie miałam żadnych mdłości,
          częsta potrzeba oddawania moczu i senność ach i odrzuciłam papierosy a kurzyłam
          jeden za drugim.Postanowiłam więc zrobić test i wyszedł pozytywnie,pozdrawiam-
          Ania 32tc-
          • miki9910 Re: objawy wczesnej ciązy 04.02.05, 09:29
            ja nie miałam żadnych objawów tyle tylko że okres mi się spózniał ale zmieniłam
            miejsce pracy więc tłumaczyłam to stresem. Objawy miałam takie jak na okres
            piersi mnie bolały i brzuch też dawał sygnały o zbliżającej się miesiączce
            jednak 10 dnia spóznienia zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy a za dwa dni
            pojawiły się mdłości. Pozdrawiam.
            • siekierezada1 Re: objawy wczesnej ciązy 05.02.05, 18:30
              no i zrobiłam test w 28 dniu cyklu(mój cykl ma ok 26 dni). Wynik
              negatywny-ufffsmile Nie mam zadnych objawów , które mogą świadczyc o ciązy. Ale
              okres tez mi sie nie pojawiauncertain Znajome tłumaczą mi, ze to efekt niedawno
              straconego dziewictwa. Czy myslicie, ze wynik jest godnyzaufania w 28 dniu,
              skoro ten test mozna robic juz 2-3 dni przed oczekiwaną miesiączką???? Dla
              pewności test wykonałam rano(pierwszy mocz), gdy stęzenie hormonu jest największe
    • sanchia Re: objawy wczesnej ciązy 05.02.05, 22:08
      Witam serdecznie!
      Zanim zrobiłam test czułam mdłości, powiększone sutki i bóle podbrzusza.
      Oczywiście wmawiałam sobie, że to na pewno inne powody. Ale test (koniecznie po
      okresie spodziewanej miesiączki) potwierdził ciążę.
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka