elyzabeth4 06.02.05, 17:31 Witam przyszłe mamusie!!! Mam pytanko, jestem w 20 tc i mam bóle w pachwinach czy któraś z Wsa tak miała!! Z góry dziękuję za odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asteroid2000 Re: BÓL W PACHWINACH!! POMOCY!!!! 06.02.05, 17:35 nie masz sie czym przejmowac to prawdopodobnie są rozciągające sie wiązadła macicy i dlatego czasem łapie taki silny bol, mnie do tej pory jeszcze potrafi złapac a skonczylam 20tc trzymaj sie ciepło Aga Odpowiedz Link Zgłoś
elmika Re: BÓL W PACHWINACH!! POMOCY!!!! 07.02.05, 10:39 Witaj, Najprawdopodobniej to nie będzie nic poważnego, ale lepiej idź na kontrolę do ginki. Miałam tak w pierwszej ciązy i nie zwracałam na to uwagi a na wizycie kontrolnej okazało się, że mi się skraca szyjka (( Wierzę, że u Ciebie jest wszystko dobrze. Pozdrawiam serdecznie, Elmika (17 tydz) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.p6 Re: BÓL W PACHWINACH!! POMOCY!!!! 07.02.05, 11:00 witam, ja jestem na końcówce i ból w pachwinach i górnych częściach ud jest prawie nie do zniesienia. Poruszam się jak kaczka, szczególnie wieczorem i w nocy. Podobno to mały uciska na jakieś nerwy i dlatego boli. pozdrawiam Monika i 40tyg. Kubuś. Odpowiedz Link Zgłoś
basiulka999 Re: BÓL W PACHWINACH!! POMOCY!!!! 07.02.05, 12:28 jestem w 25 tygodniu i mam bole w pachwinach od dłuższego już czasu. musze przyznać że jest to bardzo uciążliwe dlatego że mam problemy z chodzeniem. a do lekarza ide dopiero w czwartek. podobno to jest normalne. ale nie wiem jaki stopień bólu można nazwac normalnością. zobaczymy w czwartek co powie. Pozdrawia Basiulka z Dominisiem Odpowiedz Link Zgłoś
elyzabeth4 Re: BÓL W PACHWINACH!! POMOCY!!!! 07.02.05, 12:33 mój ból też raczej wieczej wieczorkiem i wnocy, ale bardziej pulsujący niż rwący jak wrócisz od lekarza to skrobnij co ci powiedział Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
asteroid2000 Re: BÓL W PACHWINACH!! POMOCY!!!! 07.02.05, 13:04 jesli jest pulujący to rzeczywiscie moze byc oznaką skracającej sie szyjki- proponuje jak najszybszą wizyte u lekarza-dopiero wtedy bedziesz mogła byc spokojniejsza w koncu to fachowiec pozdrawiam cieplutko Aga Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaa Re: u mnie w 30tc -skracanie szyjki 08.02.05, 21:25 to był powód.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś