ivo33 07.02.05, 13:58 Czy któraś z was miała jakiś kontakt z dr Piotrem Olszewskim z Krakowa. Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aronka1 Re: dr olszewski 07.02.05, 14:23 Byłam u niego na usg, na Sławkowskiej 1. Szalenie dokładny, badanie trwało dość długo i myślę, że pan doktor sprawdził wszystko, co się dało. Poza tym przemiły, młody człowiek. Nawet naszą starszą córkę tak ustawił, żeby dobrze widziała monitor. I umiał do niej fajnie zagadać. Wiem, że pracował w szpitau na Siemiradzkiego, przyjmował poród mojej koleżanki - była bardzo zadowolona. Chciałam kiedyś też wybrać się tam do niego, ale okazało się, że już dawno tam nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ivo33 Re: dr olszewski 08.02.05, 07:16 Dziękuję za twoją opinię. Mam równie dobre zdanie na temat Pana dr (przynajmniej do tej pory), jestem w 4 m-cu ciąży z bliźniakami i ktoś z rodziny polecił mi go. Gdybyś chciała się do niego wybrać to przyjmuje w zastępstwie swojej żony w Przychodni na ul. Batorego w czwartki po południu. IVO + 2 "fasolki" Odpowiedz Link Zgłoś