Dodaj do ulubionych

Najlepszy lekarz w Choszcznie??????

23.02.05, 12:27
Witam wszystkich!!!!!chciałabym sie dowiedzieć, który lekarz ginekolog jest
godny polecenia, jest to moja pierwsza ciaza i nie mam pojęcia który lekarz
jest najlepszy pozdrawiam wszystkie mamy oraz ich maleństwa bardzo
seredecznie dziękuje czekam niecierpliwie na -Monia
Obserwuj wątek
    • agat78 Re: Najlepszy lekarz w Choszcznie?????? 23.02.05, 13:02
      Cześć,
      Ja tez mieszkam w Choszcznie i na forum jestem prawie rok. Nie wiem czy Ci ktoś
      odpisze, bo ja tu nie spotkałam jeszcze nikogo z Choszczna. A do tej pory do
      kogo chodziłaś? Może popytaj wśród znajomych. Wiem, ze chwalą sobie Jancewicza.
      Ja osobiście nie chodzę JUŻ do żadnego w Choszcznie i nie mam zamiaru rodzić w
      Choszcznie. Zbyt dużo się nasłuchałam o Choszczeńskim szpitalu i lekarzach.
      Coraz więcej kobiet ucieka stąd i wyjeżdża do Szczecian i Polic. Sama się
      sparzyłam na kilku. Obecnie dojeżdżam do Szczecina a rodzić zamierzam w
      Policach. Z tym, że mój problem polega na tym, że ja od prawie 2 lat nie mogę
      zajść w ciążę. Może gdybym zaszła bez problemów dawno temu, nie miałabym
      takiego dylematu i poszłabym do któregoś z nich. Jeśli u Ciebie ciąża przebiega
      prawidłowo i wszystko jest w porządku, to możesz iść do Jancewicza, Dybowskiego
      albo Gonerki. Dybowski ma to do siebie, że nie przyjeżdża do porodu jeśli nie
      ma dyżuru w tym czasie.

Pozdrawiam
    • monia_78 Re: Najlepszy lekarz w Choszcznie?????? 23.02.05, 13:12
      wczoraj pojechałam zobaczyc kiedy przyjmuje Jancewicz ale nie ma szyldu czyzy
      sie gdzies przeniósł dzwoniłam do Dybowskiego dopiero ma wolny termin we wtorek
      1 marca ale to i dobrze (z moich wyliczeń wychodzi ze to bedzie 6tc i 6 dni)
      mysle ze juz bedzie widac dzidziusia chciałam sie dowiedziec do którego
      najlepiej isc bardzo sie przjemuje. Napewo ci sie uda nam udało sie juz w
      drugim cyklu.
      • monia_78 Re: Najlepszy lekarz w Choszcznie?????? 23.02.05, 13:15
        do tej pory chodziłam do Dybowskiego ale ??? rózne są własnie opinie na jego
        temat
    • agat78 Re: Najlepszy lekarz w Choszcznie?????? 23.02.05, 13:23
      Nie mam pojęcia czy Jancewicz się przeniósł. Kiedyś przyjmował na Grunwaldzie.
      Może popatrz w aptekach na Wolności koło stacji albo koło kościoła. Tam wiszą
      adresy gabinetów lekarskich. Z dwojga złego polecam Jancewicza.

Poza tym gratuluję Ci szybkiego zajścia i życzę szczęśliwej i bezproblemowej
      ciąży big_grin

Czy nr przy Twoim nicku oznacza rok urodzenia? Ciekawe, czy się znamy? Od dawna
      mieszkasz w Choszcznie? Może chodziłyśmy razem do szkoły? big_grin Choszczno to małe
      miasto.

Pozdrawiam
      • monia_78 Re: Najlepszy lekarz w Choszcznie?????? 25.02.05, 09:31
        Witam Cię bardzo serdecznie!!!!byłam na badaniu i jednak zdecydowałam sie na
        Jancewicza przyjmuje teraz na Kruczkowskiego jestem w 5tc baardzo sie ciesze
        narazie kazał mi brac folik napisze jak cos więcej bede wiedziała ide za 3 tyg
        pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka