ardl 23.02.05, 14:03 jesli ktos zna tego doktora proszę o opinie.. podobno bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: dr jaworowski z ujastku 23.02.05, 14:36 Super!!! Doskonały lekarz, świetny fachowiec i bardzo miły człowiek. Prowadził dwie prawie całe moje ciąże, robił łyżeczkowanie po poronieniu. Nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń. Niestety potem poszedł na ordynatorstwo do Proszowic i z kolejnymi dziećmi nie chciało mi sie tam jeździć. Jak usłyszałam, że teraz jest na Ujastku, bardzo sie ucieszyłam. Ma bardzo dobrą opinię również u położnych - a to dużo, bo one na ręce patrzą. Jak pracował w Żeromskim wiele do niego chodziło... Nie jest też pazerny na forsę, przynajmniej nie był. Jest otwarty na różne nowe "wynalazki". W razie jakichkolwiek problemów poszłabym właśnie do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
veri26 Re: dr jaworowski z ujastku 23.02.05, 15:53 Witam, Poznałam dr Jaworowskiego jak leżałam na patologii ciąży w Ujastku. Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Oaza spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś