redzia144 24.02.05, 17:37 jestem w 30-ym tygodniu ciąży i moja niunia bardzo często ma czkawkę, czym to jest spowodowane i jak tego unikać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha1 Re: zapytanie o czkawkę 24.02.05, 17:41 Moja Nela tez tak miala. Niczym sie nie przejmuj bo po pierwsze czkawka dla maluszka nie jest tak nieprzyjemna jak dla nas, a po drugie maluch cwiczy przepone a trenig przyda sie za jakies 10 tygodni )). Nie wiadomo dlaczego niektore maluchy maja czkawke a inne nie. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: zapytanie o czkawkę 24.02.05, 19:33 dziewczyny opiszcie jak wy to czujecie ze wasza nienarodzona dzidzia ma czkawke dla mnie to nie wyobrazalne ja dopiero 3 tydz czuje jej kopniaki a tu mozna wyczuc czkwke asia i 21 tyg brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaa Re: zapytanie o czkawkę 24.02.05, 19:27 mój maluszek to samo...ma czasem 2 -3 razy dziennie,ale czytałam ze nie jest to tak dokuczliwe dla bobaska w bzrusiu jak dla dorosłego..tyle,że serce się kraja prawda?? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś