mpm79 05.03.05, 17:12 Jakie mialyscie wczesne objawy ciazy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j04nn4 Re: wczesne objawy ciazy 05.03.05, 17:14 popatrz sobie w historie ten temat tu byl juz poruszany tysiace razy napewnoo cos znajdziesz a u mnie bol piersi ale tak ogromny jakby mi je obcinali i to byl w sumie najpierwszy po pkorym w pierwszym tyg zorietowalam sie ze jestem w ciazy potem brak okresu pozdrwiam asia i 23 tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
lesio9 jednym z pierwszych objawów ciąży jest wchodzenie 05.03.05, 17:17 na to forum. I zdrabnianie - pzdr. Estellę... Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: jednym z pierwszych objawów ciąży jest wchodz 05.03.05, 17:20 buhhahahhaha zdrabnianie to odpowiednik brzusio = dzidzia ktora siedzi w srodku wy chlopy tego nie zrozumiecie bo jak mozna zrozumiec cos czego sie nie czuje w sobie kopniaczkow czkawki moj mial ja wczoraj bidactwo to jest cos pieknego dobrze ze to my mamy moznosc przezycia tak pieknego stanu PPP asia i 23 tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
luxfera1 Re: jednym z pierwszych objawów ciąży jest wchodz 05.03.05, 21:59 No to mamy Lesia w ciazy z pelnymi objawami Odpowiedz Link Zgłoś