ameliam1 Re: kiedy minęły u was mdłości 14.03.05, 17:51 Nie dopisałam, że jestem w 10-tym tygodniu i już mi właściweie zanikły mdłośći, które od początku miałam dość intensywne. Martwię się jednak trochę, że to może za wcześnie i oznacza koniec ciąży. Jak było u was? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: kiedy minęły u was mdłości 14.03.05, 18:07 ameliam1 napisała: > Nie dopisałam, że jestem w 10-tym tygodniu i już mi właściweie zanikły mdłośći, > > które od początku miałam dość intensywne. Martwię się jednak trochę, że to może > > za wcześnie i oznacza koniec ciąży. Jak było u was? u kazdej moze byc inaczej. u mnie po 10 tc sie zmiejszyly. potem wrocily silniejsze, teraz sa mniejsze.... nie mow "hop" moze wroca, ale lepiej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: kiedy minęły u was mdłości 14.03.05, 18:59 Ja też w 10 tyg. myślałam, że już zanikły, bo parę dni był zupełny spokój. A dwa dni później umierałam, z wymiotami i wszystkim naraz. Co parę dni się to zmienia... Teraz zaczęłam 13 tydz. i dziś mam kiepski dzień, a ostatnie 3 były super - wcale nie było mi niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jul27 Re: kiedy minęły u was mdłości 14.03.05, 19:13 Nie ma tu absolutnie reguły - niektóre szczęsciary w ogóle nie maja mdłosci. Ja miałam rzeczywiscie przez pierwsze 3 miesiace, a potem po malutku zaczęło mijać. Poza tym mój przypadek był jeszcze troszeczkę inny - raczej nigdy mnie nie męczyło rano, a głównie wieczorem i to też nie było tak, że każdy wieczór był ciężki. Raz na kilka dni, ale za to solidnie dało się we znaki. Nie przejmuj się tylko ciesz się, że Ci tak szybko minęło, bo to naprawdę niczego nie oznacza, a męczące mdłosci nie należą do czegoś miłego. Trzymaj się!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: kiedy minęły u was mdłości 14.03.05, 17:54 No właśnie, kiedy? Ja jestem dopiero w 10 tc, a już ledwo żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
goniadiva1 Re: kiedy minęły u was mdłości 15.03.05, 09:32 Jestem w 12 tyg i mdłości nadal mam. Dwa tyg temu ustaly na kilka dni i cieszylam sie bardzo, ale moja radość nie trwała długo, po kolejnych wymiotach pękła mi żyłka na powiece i teraz chodzę z zasinionym okiem a mdłości ciągle są. Pocieszam się tylko tym, że mie jestem w tym odosobniona Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: kiedy minęły u was mdłości 14.03.05, 18:06 zaczelam 15 tc. ciagle czekam na ten moment Odpowiedz Link Zgłoś
japik9 Re: kiedy minęły u was mdłości 14.03.05, 18:16 Też jestem w 10tc i mdli mnie ciągle ale z doświadczeń 1 ciąży wiem ,że wraz z ukończeniem 1 trymestru mdłości minęły jak ręką odjął Oby i tym razem tak było! Pozdrawiam serdecznie wszystkie "pełne nadziei" Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: kiedy minęły u was mdłości 14.03.05, 19:03 U mnie całkiem nie znikneły. Nie są tak intensywne jak na początku, ale czasami są do tej pory, a to juz 32 tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: kiedy minęły u was mdłości 15.03.05, 10:06 no właśnie. ja jestem w 19 tc i zapowiada się, ze w mniejszym lub większym nasileniu mdłości sobie po prostu będą... Odpowiedz Link Zgłoś
keysy1 Re: kiedy minęły u was mdłości 14.03.05, 19:22 U mnie 16tc teraz. Nudności i wymioty miałam gdzies tak do ok 12 tc ale teraz też czasem się zdarza że mi niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
esse1 Re: kiedy minęły u was mdłości 15.03.05, 09:46 O matko kochana, to widze,ze moga sobie trwac przez cala ciaze Ja koncze dopiero 9tc i juz nie mam sily Co zjem,to ze mnie wylatuje i to tam, gdzie stoje, nie ma mowy o powstrzymaniu sie i dotarciu do lazienki Czekam jak na zbawienie tego 12 tygodnia ale wyglada na to,ze wcale nie musza sie wtedy skonczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
karotka11 Re: kiedy minęły u was mdłości 15.03.05, 09:51 No właśnie, u mnie też w pierwszej ciąży po 12tc minęło ale teraz, niestety jestem już w 21tc i niby mdłości są jakby łagodniejsze ale są... Odpowiedz Link Zgłoś
graszka-po Re: kiedy minęły u was mdłości 15.03.05, 10:11 Mi właśnie mija 20 tydzień i jakoś mdłości nie przechodzą a ja powoli trace juz siły;-[ Odpowiedz Link Zgłoś
barbara79 Re: kiedy minęły u was mdłości 15.03.05, 10:21 u mnie mdłości (wymioty) skończyły się w 20 tygodniu ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
villa79 Re: kiedy minęły u was mdłości 15.03.05, 10:26 U mnie mdłości mineły po miesiacu, zaczęły sie w 2 m-cu a skończyly w 3. Odpowiedz Link Zgłoś
isia_50 Re: kiedy minęły u was mdłości 15.03.05, 12:18 U mnie w pierwszej ciąży nie było w ogóle mdłości, za to teraz 16 tc i ciągle okropne. Już sobie tłumaczę, że przechodzę teraz mdłości za dwie ciąże... Odpowiedz Link Zgłoś
rechotka0 Re: kiedy minęły u was mdłości 15.03.05, 12:30 u mnie po trzech miesiącach Odpowiedz Link Zgłoś
zocha72 Re: kiedy minęły u was mdłości 15.03.05, 13:02 po I trymestrze jak ręką odjął, a było fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: kiedy minęły u was mdłości 17.05.05, 14:26 O rany, to ja sobie chyba TROCHE bede musiala poczekac az mina Najgorsze jest to, ze nie ma kompletnie zadnego sposobu, zeby ich uniknac. Choc z drugiej strony pocieszam sie, ze jak sa tzn., ze dzidzia ma sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
galvaniza Re: kiedy minęły u was mdłości 17.05.05, 14:39 u mniw w 5 tym miesiącu... a przed tym.... o jej, naewt po vit wymiotowalam Odpowiedz Link Zgłoś
severina Re: kiedy minęły u was mdłości 17.05.05, 16:22 Jeszcze nie minely a jestem w 20tc ( W pierwszej ciazy minely na poczatku 4 miesiaca ... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś