agcia_j 16.03.05, 16:52 Witam, Czy test zrobiony 5go dnia od ewentualnego zaplodnienia moze juz cos wykazac? Nie wiem czy juz robic czy jeszcze czekac... dziekuje i pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keysy1 Re: B-HCG kiedy robic? 16.03.05, 16:57 Rób tes. A beta jeśli chodzi o Warszawę to ul Dzika 4 Super laboratorium za 2 godz. wynik ilościowy a jakościowy (czyli czy jest ciąża) to tam albo na Zelaznej za ok 40 min. wynik Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: B-HCG kiedy robic? 16.03.05, 17:08 hcg pojawia sie w krwioobiegu ok 10 dni po owulacji, u niektorych kobiet ciut wczesniej, ale nie w takim stezeniu zeby test z apteki pokazl ciaze. w laboratorium mowia, zeby oznaczac minimum 10 dni po owulacji. najlepiej jednak 12-14 dni po. w poprzedniej ciazy w 10 dniu po owulacji milama wynik w normie a 13 dnia po wyszedl mi test apteczny. zatem nic na wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
agcia_j Re: B-HCG kiedy robic? 16.03.05, 17:13 dziekuje problem jest taki ze 4 miesiace temu odstawilam pigulki, cykle ciagle rozregulowane.... i juz mam dosc aptecznych testow... poczekam jeszcze 5 dni i zrobie bete jeszcze raz dzieki za info! Odpowiedz Link Zgłoś