7venezia 28.03.05, 13:42 Oliviaaa napisala fajny post - ile bedzie Julek My bedziemy miec synusia i zastanawiamy sie nad imieniem Kubus - wiem, ze jest to ostatnio popularne imie wiec ... ile Kubusiow bedzie? Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veri26 Re: a ile bedzie Kubusiow? 28.03.05, 13:49 W maju urodzi się mój synek i jak na razie na pierwszym miejscu jest imię Kubuś. Mam nadzieje że nie będzie ich za dużo. Pozdrawiam Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: a ile bedzie Kubusiow? 28.03.05, 13:55 nmo niestety z tego co widze to jedno z najpopularniejszych imion (wg rankingow). dzis mija mi termin porodu i czekam na kubusia Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 do sofi84 28.03.05, 13:59 trzymm kciuki kochana i zycze szybkiego malo bolesnego i wogole udanego porodu i zdrowej pieknej dzidzi pozdrawiam asia i 26 tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
7venezia Re: do sofi84 28.03.05, 17:51 tak, ja tez trzymam kciuki i zdrowego pieknego synusia - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: do sofi84 29.03.05, 09:48 dzieki dziewczyny niestety dzis juz po terminie a dzidzi nie w glowie wychodzić. dzisiaj podjade na ktg chyba i zobaczymy co z tego bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Re: a ile bedzie Kubusiow? 28.03.05, 22:03 Jestem dopiero w 11 tygodniu to nie wiemy co to bedzie, ale jesli to synek to moj maz jest juz zdecydowany na Kubusia. Ja jeszcze nie jestem przekonana ale on juz do mojego brzucha mowi Kuba. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: a ile bedzie Kubusiow? 29.03.05, 09:37 Pozdrawiam mamy Kubusiów )) Odpowiedz Link Zgłoś
e-myszka Re: a ile bedzie Kubusiow? 29.03.05, 09:42 U mnie ma byc synek - Kubus. Wogole to chcialabym w urzedzie podac imie Kuba ale pewnie nie przejdzie i trzeba bedzie podac Jakub. A moze ktos ma Kube a nie Jakuba? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: a ile bedzie Kubusiow? 29.03.05, 09:50 moj maz to Kubus a w olsztynie malych Kubusiow jak mrowkow Odpowiedz Link Zgłoś
zabiska Re: a ile bedzie Kubusiow? 29.03.05, 09:59 U nas na osiedlu jest cala masa duzych i malych Kubusiow. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: a ile bedzie Kubusiow? 29.03.05, 10:05 zabiska napisała: > U nas na osiedlu jest cala masa duzych i malych Kubusiow. > a kajtkow lub leonow? Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 E-myszka 30.03.05, 12:07 Jak chcecie dac Kuba to nie będzie problemu. Tez zarejestrują takie imie Skąd to wiem? Otóż mój mąż, gdy poszedł do USC, to z nerwów zamiast Jakub tomasz podal Kuba Tomasz. I nikt nie robił problemu. Na szczęście zadzwonił do mnie z pytaniem: "Jak to miało być? Kuba czy Jakub?", a ja wolałam Jakuba Odpowiedz Link Zgłoś
justakr Re: a ile bedzie Kubusiow? 29.03.05, 12:48 U nas bedzie raczej chłopczyk, i raczej Kubuś! Uwielbiam to imię zwłaszcza w wersji Kuba, Kubuś, ale Jakub też może być. A na drugie chyba Hubert, a może Jan...Ale na pierwsze Kubuś! Odpowiedz Link Zgłoś
malta25 Re: a ile bedzie Kubusiow? 29.03.05, 12:53 Moj tez jak chlopak, to bedzie Kubus Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: a ile bedzie Kubusiow? 29.03.05, 20:08 7venezia napisała: > Oliviaaa napisala fajny post - ile bedzie Julek My bedziemy miec synusia i > zastanawiamy sie nad imieniem Kubus - wiem, ze jest to ostatnio popularne > imie wiec ... ile Kubusiow bedzie? Najwięcej. To teraz abslutnie najpopularniejsze imię. Odpowiedz Link Zgłoś
ankus2 Re: a ile bedzie Kubusiow? 29.03.05, 21:53 Witam mamy Kubusiów Nasz Kuba planuje swe wielkie wyjście na dzień 25 czerwiec. Jak na razie straszny z niego wiercipięta. Pozdrawiam wszystkie zaciążone kobitki Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
7venezia Re: a ile bedzie Kubusiow? 29.03.05, 21:56 no to troszke Kubusiow bedzie - ladne imie dla ladnych chlopczykow Pozdrawiam, monika i maluszek Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: a ile bedzie Kubusiow? 30.03.05, 09:06 My w maju też przywitamy Kubusia. Już się nie mogę doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula.b Re: a ile bedzie Kubusiow? 30.03.05, 13:17 I jeszcze ja! U mnie tez Kubuś. Wprawdzie wolałabym Marcinka, ale w obu rodzinach już jest przynajmniej jeden. Więc... KUBUŚ Odpowiedz Link Zgłoś