angieblue26 30.03.05, 11:21 Pierwsze badanie 27 dc -38 Dzisiaj - 31 dc -115.... Mam wrazenie, ze HCG rosnie u lnie w zolwim tempie Strasznie sie martwie ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luna333 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:35 nie martw się, nie jest źle, o różnych ludzi różnie to hcg przyrasta - chyba dostałaś rozpiskę z interpretacją wyników? jeśli Ciebie nic nie boli - szczególnie jeśli Ciebie nie boli z jednej strony to nie masz się czym martwić - ważne że wzrosła, pewnie w 36dc będzie już całkiem wysoka życzę powodzonka i spokojnej ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:41 dobrze rosnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:43 Nic się nie martw jest dobrze ,trzymam kciuki.Mala i Cudaczek 13tyg i 5dni. Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:45 Dziekuje Wam za odpowiedz Wlasciwie pierwsza beta byla strasznie niska, wiec trudni sie spodziewac, zeby nagle zrobilo sie z niej kilka tysiecy Na razie dobrze, ze rosnie, a nie spada Postaram sie wyluzowac do nastepnego badanka, zreszta nic innego mi nie pozostaje ) Dziekuje raz jeszcze, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:48 jaaaaaacieeeeeeeee Olu, teraz zbaraniałam-udało Ci się! GRATULACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:51 Nie spodziewalam sie, ze po +++ dalej pod gorke... ech... Martwie sie, bo w dodatku jakies klucia w dole brzucha...wypisz wymaluj malpowe A jak u Ciebie ? Dawno nie rozmawialysmy Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:58 Angieblue,ja mialam pierwszą betę jeszcze niższą bo 24 a jestem już w 14tym tyg.kluciami się nie przejmuj one się zdarzają,twoja dzidzia robi sobie miejsce w macicy więc możesz to odczuwać,ja też tak mialam.Bardzo się cieszę że jesteś w ciązy.Najlepiej weź sobie zwolnienie i przez pierwsze tygodnie poleguj w lóżeczku tak na wszelki wypadek.Po twoich doświadczeniach każdy lekarz wypisze ci zwolnienie.Ja jestem na zwolnieniu od samego początku i wierz mi dobrze nam to zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Mala...:-) 30.03.05, 12:07 Dziekuje, nawet nie wiesz jak dobrze mi zrobil na serduszku Twoj post ) Ide sobie teraz troche poodpoczywac dosc stresow na dzisiaj ) Buziaczki, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 12:00 ja mam zakaz starań w tym cyklu chociaż zjadłam CLO (długo by opowiadfać)-ale zacznę znowu za jakiś miesiąc kurcze te ciąże po leczeniu niepłodności troszkę inne są, ale nie dręcz się Olu-ja sobie mówię w chwilach kiedy już ode mnie niewiele zależy, że co ma byc to będzie i jakoś mi lepiej-trzymam kciuki za Was - może wiecej strachu w tym niz to potrzebne? a na swoja kolej czekam PS i kto nam bedzie adminem? Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Invicta :-) 30.03.05, 12:06 Bede bardzo mocno Ci sekundowac w staraniach a juz teraz wysylam wiruski ciazowe ) Wiatr dzisiaj do Polski powiewa z zachodu, wiec na pewno wkrotce do Ciebie dotra )) Ps A admin w ciazy to jakis felerny )??? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:11 dzieki! nie nie felerny, ale chyba bedziesz wolała teraz inne hmmm... klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:12 aha i proszę o tłumaczenie sygnaturki-uciekałam z francuskiego, a nurtuje mnie już długo Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:13 Dobrze mi z Wami Na razie zreszta jestem wciaz "jedna noga w temacie" ) invicta1 napisała: > dzieki! > nie nie felerny, ale chyba bedziesz wolała teraz inne hmmm... klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:15 Ilez mozliwych okazji do szczescia poswiecamy w imie natychmiastowych przyjemnosci ( Proust) - tlumaczenie "na szybko", niezbyt skladne... ale na inne mnie niestety nie stac dzisiaj Pozdrawiam Cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:17 dzięki pozdrawiam i zrób sobie może spacerek chyba macie tam cieplo, bo u mnie dziś rano tylko 4*C Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:28 A i jeszcze jedno pamiętaj wiem że strach teraz cię ogarnia ale musisz wierzyć że się uda,ja plamilam,potem nawet krwawilam,mialam krwiaka i wiele innych problemów w ciąży ale ciągle wierzylam że tym razem się uda,wierzylam i wierzylam i co ?Lekarz powiedzial że moja wiara czyni cuda-w sobotę weszlam w drugi trymestr.Pamiętaj to ważne,dziecko to czuje.Wierz,bądź pozytywnie nastawiona i dużo leż. Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 3-cia beta 01.04.05, 11:31 W ten smutny dzien zrobilam 3-cie HCG z krwi.. Pierwsze badanie 27 dc -38 Sroda - 31 dc -115 Dzisiaj - 33 dc - 226 ! Kamien spadl mi z serca, moja dzidzia rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: 3-cia beta 01.04.05, 11:34 i bedzie rosla, zobaczysz! przestan juz latac na bete, bo nerwy szkodza dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: 3-cia beta 01.04.05, 11:39 Lekarz kazal tak latac az do 1000 - chce wiedziec, kiedy zrobic usg Ojej, ale lekko mi sie zrobilo na sercu Powoli zaczynam czuc sie przyszla mamusia Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: 3-cia beta 01.04.05, 12:16 No widzisz wiedzialam że będzie dobrze!Jeżeli się niepokoisz idź na usg w 6tym tyg.,powinnaś sobaczyć serduszko,w piątym też można już zobaczyć zarodek chociaż nie zawsze.Cieszę się z tobą.Mala i Cudaczek 13tyg 7dni. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: 3-cia beta 01.04.05, 12:18 angieblue26 napisała: > Lekarz kazal tak latac az do 1000 - chce wiedziec, kiedy zrobic usg > Ojej, ale lekko mi sie zrobilo na sercu Powoli zaczynam czuc sie przyszla > mamusia > jak dzis masz ponad 200 to pecherzyk bedzie widac ok wtorku lub srody. seruszko za ok 1.5 tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: 3-cia beta 01.04.05, 12:48 Mala, Pimpek dziekuje )) Dzis po poludniu maz bedzie rozmawial przez telefon z naszym lekarzem. On jakos spokojniej to przezywa ode mnie, poza tym wole nie bombardowac biednego doktora pytaniami, to bylby tylko stres i dla mnie i dla niego Wlasnie policzylam sobie, ze w poniedzialek betka powinna byc juz okolo 900, wiec mysle, ze najpozniej we wtorek umowimy sie na pierwsze ogladanie Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: 3-cia beta 01.04.05, 12:54 we wtorek nic nie zobaczysz chyba ze chcesz sam pecherzyk ogldac? pomysl jednak nad tym, ze im mniej badan dopochwowych we wczesnej ciazy tym lepiej. jesli pojdziesz we wtorek to wtedy po kilku dniach znowu na usg. Odpowiedz Link Zgłoś