Dodaj do ulubionych

Moja druga beta...prosze o pomoc !

30.03.05, 11:21
Pierwsze badanie 27 dc -38
Dzisiaj - 31 dc -115....
Mam wrazenie, ze HCG rosnie u lnie w zolwim tempie sad
Strasznie sie martwie sad(
Obserwuj wątek
    • luna333 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:35
      nie martw się, nie jest źle, o różnych ludzi różnie to hcg przyrasta - chyba
      dostałaś rozpiskę z interpretacją wyników? jeśli Ciebie nic nie boli -
      szczególnie jeśli Ciebie nie boli z jednej strony to nie masz się czym martwić -
      ważne że wzrosła, pewnie w 36dc będzie już całkiem wysoka smile
      życzę powodzonka i spokojnej ciąży smile
    • pimpek_sadelko Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:41
      dobrze rosnie!
      • mala00 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:43
        Nic się nie martw jest dobrze ,trzymam kciuki.Mala i Cudaczek 13tyg i 5dni.
      • angieblue26 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:45
        Dziekuje Wam za odpowiedz smile
        Wlasciwie pierwsza beta byla strasznie niska, wiec trudni sie spodziewac, zeby
        nagle zrobilo sie z niej kilka tysiecy smile
        Na razie dobrze, ze rosnie, a nie spada smile Postaram sie wyluzowac do
        nastepnego badanka, zreszta nic innego mi nie pozostaje smile)
        Dziekuje raz jeszcze,

Ola
        • invicta1 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:48
          jaaaaaacieeeeeeeee Olu, teraz zbaraniałam-udało Ci się! GRATULACJE!
          • angieblue26 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:51
            smile Nie spodziewalam sie, ze po +++ dalej pod gorke... ech...sad
            Martwie sie, bo w dodatku jakies klucia w dole brzucha...wypisz wymaluj
            malpowe sad
            A jak u Ciebie ? Dawno nie rozmawialysmy smile
            • mala00 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 11:58
              Angieblue,ja mialam pierwszą betę jeszcze niższą bo 24 a jestem już w 14tym
              tyg.kluciami się nie przejmuj one się zdarzają,twoja dzidzia robi sobie miejsce
              w macicy więc możesz to odczuwać,ja też tak mialam.Bardzo się cieszę że jesteś
              w ciązy.Najlepiej weź sobie zwolnienie i przez pierwsze tygodnie poleguj w
              lóżeczku tak na wszelki wypadek.Po twoich doświadczeniach każdy lekarz wypisze
              ci zwolnienie.Ja jestem na zwolnieniu od samego początku i wierz mi dobrze nam
              to zrobilo.
              • angieblue26 Mala...:-) 30.03.05, 12:07
                Dziekuje, nawet nie wiesz jak dobrze mi zrobil na serduszku Twoj post smile)
                Ide sobie teraz troche poodpoczywac smile dosc stresow na dzisiaj smile)
                Buziaczki,
                Ola
            • invicta1 Re: Moja druga beta...prosze o pomoc ! 30.03.05, 12:00
              ja mam zakaz starań w tym cyklusad chociaż zjadłam CLO (długo by opowiadfać)-ale
              zacznę znowu za jakiś miesiąc
              kurcze te ciąże po leczeniu niepłodności troszkę inne są, ale nie dręcz się
              Olu-ja sobie mówię w chwilach kiedy już ode mnie niewiele zależy, że co ma byc
              to będzie i jakoś mi lepiej-trzymam kciuki za Was - może wiecej strachu w tym
              niz to potrzebne? a na swoja kolej czekamsmile
              PS
              i kto nam bedzie adminem?sad
              • angieblue26 Invicta :-) 30.03.05, 12:06
                Bede bardzo mocno Ci sekundowac w staraniach a juz teraz wysylam wiruski
                ciazowe smile) Wiatr dzisiaj do Polski powiewa z zachodu, wiec na pewno wkrotce
                do Ciebie dotra smile))
                Ps A admin w ciazy to jakis felerny smile)???
                • invicta1 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:11
                  dzieki!
                  nie nie felernysmile, ale chyba bedziesz wolała teraz inne hmmm... klimatysmile
                  • invicta1 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:12
                    aha i proszę o tłumaczenie sygnaturki-uciekałam z francuskiego, a nurtuje mnie
                    już długosmile
                  • angieblue26 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:13
                    Dobrze mi z Wami smile Na razie zreszta jestem wciaz "jedna noga w temacie" smile)

invicta1 napisała:

> dzieki!
                    > nie nie felernysmile, ale chyba bedziesz wolała teraz inne hmmm... klimatysmile
                    • angieblue26 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:15
                      Ilez mozliwych okazji do szczescia poswiecamy w imie natychmiastowych
                      przyjemnosci ( Proust)
                      - tlumaczenie "na szybko", niezbyt skladne... ale na inne mnie niestety nie
                      stac dzisiaj sad
                      Pozdrawiam Cie serdecznie smile
                      • invicta1 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:17
                        dzięki pozdrawiam i zrób sobie może spacereksmile chyba macie tam cieplo, bo u mnie
                        dziś rano tylko 4*Csad
                        • mala00 Re: Invicta :-) 30.03.05, 12:28
                          A i jeszcze jedno pamiętaj wiem że strach teraz cię ogarnia ale musisz wierzyć
                          że się uda,ja plamilam,potem nawet krwawilam,mialam krwiaka i wiele innych
                          problemów w ciąży ale ciągle wierzylam że tym razem się uda,wierzylam i
                          wierzylam i co ?Lekarz powiedzial że moja wiara czyni cuda-w sobotę weszlam w
                          drugi trymestr.Pamiętaj to ważne,dziecko to czuje.Wierz,bądź pozytywnie
                          nastawiona i dużo leż.
                          • angieblue26 3-cia beta 01.04.05, 11:31
                            W ten smutny dzien zrobilam 3-cie HCG z krwi..

Pierwsze badanie 27 dc -38
                            Sroda - 31 dc -115
                            Dzisiaj - 33 dc - 226 !

Kamien spadl mi z serca, moja dzidzia rosnie smile
                            • pimpek_sadelko Re: 3-cia beta 01.04.05, 11:34
                              i bedzie rosla, zobaczysz!
                              przestan juz latac na bete, bo nerwy szkodza dzieckusmile
                              • angieblue26 Re: 3-cia beta 01.04.05, 11:39
                                Lekarz kazal tak latac az do 1000 - chce wiedziec, kiedy zrobic usg smile
                                Ojej, ale lekko mi sie zrobilo na sercu smile Powoli zaczynam czuc sie przyszla
                                mamusia smile
                                • mala00 Re: 3-cia beta 01.04.05, 12:16
                                  No widzisz wiedzialam że będzie dobrze!Jeżeli się niepokoisz idź na usg w 6tym
                                  tyg.,powinnaś sobaczyć serduszko,w piątym też można już zobaczyć zarodek
                                  chociaż nie zawsze.Cieszę się z tobą.Mala i Cudaczek 13tyg 7dni.
                                • pimpek_sadelko Re: 3-cia beta 01.04.05, 12:18
                                  angieblue26 napisała:

> Lekarz kazal tak latac az do 1000 - chce wiedziec, kiedy zrobic usg smile
                                  > Ojej, ale lekko mi sie zrobilo na sercu smile Powoli zaczynam czuc sie przyszla
                                  > mamusia smile
                                  >
                                  jak dzis masz ponad 200 to pecherzyk bedzie widac ok wtorku lub srody. seruszko
                                  za ok 1.5 tygodnia.
                                  • angieblue26 Re: 3-cia beta 01.04.05, 12:48
                                    Mala, Pimpek smile dziekuje smile))
                                    Dzis po poludniu maz bedzie rozmawial przez telefon z naszym lekarzem. On jakos
                                    spokojniej to przezywa ode mnie, poza tym wole nie bombardowac biednego doktora
                                    pytaniami, to bylby tylko stres i dla mnie i dla niego smile
                                    Wlasnie policzylam sobie, ze w poniedzialek betka powinna byc juz okolo 900,
                                    wiec mysle, ze najpozniej we wtorek umowimy sie na pierwsze ogladanie smile
                                    • pimpek_sadelko Re: 3-cia beta 01.04.05, 12:54
                                      we wtorek nic nie zobaczyszsad
                                      chyba ze chcesz sam pecherzyk ogldac?
                                      pomysl jednak nad tym, ze im mniej badan dopochwowych we wczesnej ciazy tym
                                      lepiej. jesli pojdziesz we wtorek to wtedy po kilku dniach znowu na usg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka