anulka59 29.04.05, 12:45 Mam pytanie czy któras z was miala duzo galaretowatego sluzu z pochwy?Jestem w 11tc i mam tego sluzu dosc duzo i jest bialy.Procz tego pobolewa mnie dol brzucha.Pozdrawiam Ania i Kruszynka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j04nn4 Re: Pytanko 29.04.05, 12:49 ja od poczatku ciazy najpierw do 5 tyg byl zolty sluz potem taki mleczny galaretowaty i czym starsza ciaza tym wiecej niestety czasem czuje jak mi chlupnie nie jest to przyjemne denerwuje mnie to co chwile mam mokro miedzy nogami jak spie i nad ranem wstane siku po pierwszym moczu jak sie jeszcze poloze to mam pizamke w kroku mokrawa wydzielina z pochwy w ciazy jest wzmozona nie ma ona za przyjemnego zapachu ciesze sie ze jak juz urodze to skonczy sie ten nawal sluzu pozdrawiam asia i 31 tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Pytanko 29.04.05, 13:16 Aż tak duzo to nie ma prawa tego być. To jakies upławy i może to byc infekcja, nalezy to zgłosic lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.79 Re: Pytanko 29.04.05, 13:17 Jeżeli jest biały to jak najbardziej prawidłowo. Ja niestety przeważnie mam żółty, bo mam ciągłe stany zapalne ( Aga 28tc Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Pytanko 29.04.05, 13:19 anulka59 napisała: > Mam pytanie czy któras z was miala duzo galaretowatego sluzu z pochwy?Jestem > w 11tc i mam tego sluzu dosc duzo i jest bialy.Procz tego pobolewa mnie dol > brzucha.Pozdrawiam Ania i Kruszynka niedlugo bedzie owulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka59 Re: Pytanko 29.04.05, 14:17 Dzieki za wszystkie uwagi.Za tydzien mam wizyte u gina wiec moze cos mi poradzi.Mam jednak nadzieje ze bedzie to tak jak ty jO4nn4 piszesz.Ania i Kruszynka Odpowiedz Link Zgłoś