kazek777 02.05.05, 12:59 Moja żona ma 44 lata i zaszła w ciążę po raz trzeci. Jest to oczywiście planowane dziecko, ale momentami mam pewne wątpliwości czy w tym wieku nie jest już trochę zapóźno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonnie75 Re: ciąża po 40-stce 02.05.05, 13:01 Kochany, oczywiscie, ze nie jest za pozno. Tym bardziej, ze to nie pierwsze dzieciatko. Gratuluje i duzo szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
anulka59 Re: ciąża po 40-stce 02.05.05, 15:29 Gratulacje jak na milosc nie jest nigdy zapozno tak i na planowane KOCHANE dzieciatko rowniz.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
didi71 Re: ciąża po 40-stce 02.05.05, 20:00 Kazek! Pozytywne myslenie to podstawa. Serdecznie gratuluję i nie przejmuj się. Ważne, że się kochacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kintus Re: ciąża po 40-stce 03.05.05, 07:47 Witam. Moja ciotka miała 39 lat jak urodziła podkreślam pierwsze dziecko a drugie niecale trzy lata później. Wiek jest zbliżony dlatego podaje Ci przykład, oczywiście miała ogromne obawy co do zdrowia dzieci ale wszystko jest ok. i chłopcy są zdrowi. Moze ważnym czynnikiem jest to że jej ciąże były prowadzone w Austri, tam przynajmnie nie mają pretensji do ciężarnej o jej wiek. Ale myśle że wszystko i u Was skończy się pomyślnie, bo gdyby organizm nie dał rady utrzymac ciąży to możliwe że w ogóle by do niej nie dopuścił. gratuluje i życze dużo radości. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek777 Re: ciąża po 40-stce 03.05.05, 09:45 Dzięki za budujące odpowiedzi, pozwalają one myśleć optymistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
itamaga Re: ciąża po 40-stce 03.05.05, 11:57 Zona brata mojego meza urodzila dziecko w wieku 42 lat,zdrowiusienkie.Powinniscie tylko zrobic wczesniej badania na down-a tak dla swietego spokoju.Nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze.Gratulacje z powodu 3 szczezscia. Odpowiedz Link Zgłoś