marcia81 05.05.05, 14:17 Dziewczyny pomozcie. Od kilku dni strasznie boli mnie glowa, nie moge sie na niczym skupic. Nie wiem czy moge cos wziac, czy musze radzic sobie domowymi sposobami. Jak cos wiecie to piszcie. Z gory wielkie dzieki. marcia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: Co ma ból głowy??? 05.05.05, 14:29 jak bol bedzie silny to w ostatecznosci lykaj apap. moze zapytaj w aptece czy sa jakies zilowe olejki do smarowania skroni, ktore dzialaja lagodaco na takie dolegliwosci. tylko zaznacz, ze jestes w ciazy. badalas cisnienie? moze masz za wysokie? warto to wykluczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
monia0000 Re: Co ma ból głowy??? 05.05.05, 14:39 Hej! Nie przejmuj się niczym, ja miałam tak samo, od rana do wieczora ból, czasem taki do wytrzymania ale ciągły a czasem nagle - często wieczorem - ostry i kłujący! To normalne, mój gin powiedział że niektóre kobietki tak mają, zmiany w organiźmie i takie tam a brać możesz wszystko co jest na PARACETAMOLU, oczywiście w granicach rozsądku! Pozdrawiam - Monia Ps. Ja teraz w 14 tyg. i mineło, najgorzej było na początku i tak do ok. 13 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
marcia81 Re: Co ma ból głowy??? 05.05.05, 15:22 Dzieki za odpowiedzi. Jesli chodzi o cisnienie to zwykle mam je bardzo niskie i ciagle jest mi zimno. Ale ostatnio je mierzylam jakies 2 tyg temu i tez bylo niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
bafilek Re: Co ma ból głowy??? 05.05.05, 17:55 Ja kupiłam sobie granulki homeopatyczne na bóle głowy i, o dziwo, pomagały za każdym razem, chociaż kilka miesiecy przed zajściem w ciążę leczyłam u neurologa migrenowe bóle głowy i brałam naprawdę silne leki. Odpowiedz Link Zgłoś
wanesa83 DO BAFILLEK 07.05.05, 21:13 hej bafilek czy mogla bys mi podac nazwe tych granulek homeopatycznzch, bo mam ten sam problem z glowa ps.glowa mi peka juz nie wiem co robic, a paracetamol mi nie pomaga pozdrawiam i duzo zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
mobiadek na ból głowy 07.05.05, 22:11 Można nacierać skronie i kark amolem, pomaga. I jak boli - dobrze zmierzyć ciśnienie, bo może być podwyższone. Tak jak w moim przypadku, ale dostałam diprophilinę i już jest dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś