Dodaj do ulubionych

Co ma ból głowy???

05.05.05, 14:17
Dziewczyny pomozcie. Od kilku dni strasznie boli mnie glowa, nie moge sie na
niczym skupic. Nie wiem czy moge cos wziac, czy musze radzic sobie domowymi
sposobami. Jak cos wiecie to piszcie. Z gory wielkie dzieki.
marcia
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: Co ma ból głowy??? 05.05.05, 14:29
      jak bol bedzie silny to w ostatecznosci lykaj apap. moze zapytaj w aptece czy
      sa jakies zilowe olejki do smarowania skroni, ktore dzialaja lagodaco na takie
      dolegliwosci. tylko zaznacz, ze jestes w ciazy.
      badalas cisnienie? moze masz za wysokie? warto to wykluczyc.
      • monia0000 Re: Co ma ból głowy??? 05.05.05, 14:39
        Hej! Nie przejmuj się niczym, ja miałam tak samo, od rana do wieczora ból,
        czasem taki do wytrzymania ale ciągły a czasem nagle - często wieczorem - ostry
        i kłujący! To normalne, mój gin powiedział że niektóre kobietki tak mają,
        zmiany w organiźmie i takie tam a brać możesz wszystko co jest na PARACETAMOLU,
        oczywiście w granicach rozsądku! Pozdrawiam - Monia
        Ps. Ja teraz w 14 tyg. i mineło, najgorzej było na początku i tak do ok. 13
        tyg.
        • marcia81 Re: Co ma ból głowy??? 05.05.05, 15:22
          Dzieki za odpowiedzi. Jesli chodzi o cisnienie to zwykle mam je bardzo niskie i
          ciagle jest mi zimno. Ale ostatnio je mierzylam jakies 2 tyg temu i tez bylo
          niskie.
    • bafilek Re: Co ma ból głowy??? 05.05.05, 17:55
      Ja kupiłam sobie granulki homeopatyczne na bóle głowy i, o dziwo, pomagały za
      każdym razem, chociaż kilka miesiecy przed zajściem w ciążę leczyłam u
      neurologa migrenowe bóle głowy i brałam naprawdę silne leki.
      • wanesa83 DO BAFILLEK 07.05.05, 21:13
        hej bafilek
        czy mogla bys mi podac nazwe tych granulek homeopatycznzch, bo mam ten sam
        problem z glowasad
        ps.glowa mi peka sadjuz nie wiem co robic, a paracetamol mi nie pomaga sad

pozdrawiam i duzo zdrowia
        • mobiadek na ból głowy 07.05.05, 22:11
          Można nacierać skronie i kark amolem, pomaga. I jak boli - dobrze zmierzyć
          ciśnienie, bo może być podwyższone. Tak jak w moim przypadku, ale dostałam
          diprophilinę i już jest dużo lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka