jolanta8 07.05.05, 16:17 Co mogę brać zeby dziecku nie zaszkodzić ,prosze opomoc!!!!!!! dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolanta8 Re: Mam wirus grypy!!!!!!!!Pomóżcie 07.05.05, 22:55 doradźcie jeszcze co mozna brać,plisss Odpowiedz Link Zgłoś
ankar5 Re: Mam wirus grypy!!!!!!!!Pomóżcie 07.05.05, 23:13 Mój lekarz powiedział, że mogę brać Polopirynę. Na pewno można wit.C, wapno, rutinoscorbin,czosnek.Polecane są metody "babcine".Tak na prawdę na infekcję wirusową nie ma lekarstwa.Antybiotyki bierze się na infekcje bakteryjne. A co ci jest? Skąd wiesz,że to grypa. Na obniżenie gorączki można apap.Idż do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: Mam wirus grypy!!!!!!!!Pomóżcie 07.05.05, 23:20 hej,lekarz pozwolił mi brac rutinosc.i paraxetamol ale nic wiecej i nie pomaga wirus grypy-tak powiedz.lekarz-goraczka 38 ,bóle miesni,kosci .wymioty Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: Mam wirus grypy!!!!!!!!Pomóżcie 08.05.05, 13:04 isc do lekarza a tym czasem czosnek, miod, apap, rutinoscrobin, z wapnem to bym uwazala Odpowiedz Link Zgłoś
andziabk Re: Mam wirus grypy!!!!!!!!Pomóżcie 07.05.05, 23:23 Wypróbuj cos z homeopatii- na pewno nie zaszkodzisz dziecku. Proponuje Heel Engystol- tabletki podjezykowe. Bo jesli masz goraczke to na Dolicoccil albo Oscilococcinum moze byc juz troszke za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad1 Re: Mam wirus grypy!!!!!!!!Pomóżcie 09.05.05, 14:09 już Ci lepiej?? Życzę zdrowia dla Ciebie i Malucha, Ania Odpowiedz Link Zgłoś