pszczolka81 10.05.05, 16:27 GODZINĘ TEMU BYŁAM NA USG LEKARZ POWIEDZIAŁ ŻE CIĄŻA 10 TYGODNIOWA PŁÓD WYGLĄDA NA 8 TYGODNI NIE BYŁO BICIA SERDUSZKA I NIE RUSZAŁ SIĘ JUTRO IDĘ NA KOLEJNE USG JAK NIC NIE POKAŻE TO DA MI SKIEROWANIE DO SZPITALA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka30a Re: CZY TO MARTWA CIĄŻA? 10.05.05, 16:30 Może być, ale nie musi, poczekaj na wynik z drugiego usg. Trzymam kciuki, żeby było dobrze P.S. wyłącz capslocka, bo się strasznie źle czyta taki tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
yalu Re: CZY TO MARTWA CIĄŻA? 10.05.05, 18:48 Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.Trzymaj się jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_7 Re: CZY TO MARTWA CIĄŻA? 10.05.05, 22:23 nie musialas tu , moim zdaniem, pisać o Caps locku!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata9923 Re: CZY TO MARTWA CIĄŻA? 10.05.05, 22:13 ja też trzymam kciuki i wiem co przeżywasz bo miałam to samo..ale mi się nie udało i poroniłam w 11 tygodniu zanim zdążyłam na 2 USG,głowa do góry bo pozytywne myślenie to 99% sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
etnusia Re: CZY TO MARTWA CIĄŻA? 11.05.05, 07:23 mi też sie to przytrafiło. Serduszko nie biło od 9 tyg ale mój lekarz w 11 tyg niestety niezrobił mi usg, zaczełam krwawic w 13 tyg i pojechałąm do szpitala i było juz po sprawie. Są jeszcze inne objawy o których dowiedziałam si epotem od kobiet leżacych w szpitalu np znikaja doelgliwosci tj ból piersi, głowy i mdłości. Mam nadzieję że w twoim przypadku to nie to. Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina761 Re: CZY TO MARTWA CIĄŻA? 11.05.05, 08:34 Pszczółka, mamy nadzieję, że wszystko będzie w porządku.. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś