anetka05 10.05.05, 22:40 dziewczyny czy ktoras z was miala lub ma mdlości w tak poznym okresie ciąży.ja mam nawet totalny brak apetytu.czy to jest normalne czy powinnam iść do lekarza?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata9923 Re: MDŁOŚCI W 33T.C 10.05.05, 22:47 mam dokładnie to samo,za trzy dni mam termin a czasami jak mam zrobić jedzenie to tak mi niedobrze że hej,ale w poprzednich dwóch ciążach nie miałam ani dnia mdłości a teraz od samego początku do końca,lekarz dawał mi proszki do ssania ale nie pomagały i kazał być cierpliwą no więc liczę że za trzy dni pozbędę się tej dolegliwości,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tupti8 Re: MDŁOŚCI W 33T.C 11.05.05, 14:52 HejJa jestem teraz w 32 tc i również od początku ciąży borykam się z mdłościami.Próbowałam juz różnych sposobów ale nic nie pomaga na dłuższą metę - zawsze wracająPowiem Ci szczerze, że jestem juz wykończona tymi dolegliwościami - nie mam przez nie apetytu, jestem rozdrażniona i smutna.Bardzo dobrze więc Cię rozumiem.Moim pocieszeniem jest jedynie to,że jestem juz blisko "finału". Trzymaj się cieplutko, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś