Dodaj do ulubionych

Kolczyk w pępku

19.05.05, 13:01
Zaczynam 23 tc, kolczyka wyjełam już jakiś czas temu pod naciskiem koleżanki, która twierdziła, że mi brzuch pęknie. Jak to jest naprawdę? Czy któraś się orientuje?
Pozdrawiam
Paulina i Kacperek
Obserwuj wątek
    • amelia42 Re: Kolczyk w pępku 19.05.05, 13:09
      sama miałam kolczyk w pępku przed ciążą ale też wyjęłam bo skóra się przecież
      bardzo naciąga i po pierwsze jest to niewygodne, bo nic przyjemnego ciągle
      gdzieś tym haczyć a po drugie miałabym takie wrażenie, że skóra mi pęknie przez
      to naciąganie. Ale że brzuch pęknie to nie słyszałamsmile) W jaki sposób niby
      miałoby się to stać?
    • diara Re: Kolczyk w pępku 19.05.05, 13:11
      Hej. Ja nosilam kolczyk w pępku dość długo. Nic się nie dzieje. Wyciagnełam jak już miałam spory brzuszek i pępek mi wywaliło na wierzchsmile Nie pamiętam dokładnie w którym tygodniu ale na pewno później.
      Jakby nie ten pępek to pewnie nosilabym jeszcze dłuzej.
      Po porodzie dość szybko założyłam go z powrotem i teraz będę nosić dopuki znowu mi pępka nie wywali.
      Jeżeli nie masz pępka na wierzchu to śmiało możesz nosić. Nie powinno nic pęknać.
      • lolita27 Re: Kolczyk w pępku 19.05.05, 13:14
        Ja wyjelam kolczyk juz w 2 misiacu bo mi poprostu przeszkadzal bo szybko tylam.
        Takto pewnie bym nosila
    • babsee Re: Kolczyk w pępku 19.05.05, 14:35
      nosiłam do 27 tc. Wyjełam bo też mi "wywaliło" pępęk.A dwa tygodnie po porodzie
      już był na swoim miejscu smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka