sisi55 08.06.05, 18:41 Cześć!!! Mam pytanko! Gdzie w Warszawie można zrobić USG 3D. Jestem z tarchomina, więc im bliżej tym lepiej. Dzięki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diianawawa Re: USG 3D w Warszawie 08.06.05, 20:47 Witam! Polecam Ci dr Turowskiego przyjmuje w gabinecie na Finlandzkiej tam gdzie dr Roszkowski. U Turowskiego USG 4d i 3d kosztuje 200zł zaś u tego drugiego 300 jak nie wiecej. Ja jestem bardzo zadowolona wszystko dokladnie opisuje opowiada, jutro ide do niego juz 3 raz na usg. Jak chcesz telefon to zapraszam na gg 2207164. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diianawawa Re: USG 3D w Warszawie 08.06.05, 20:48 a przy okazji ul.Finlandzka jest przy stadionie dziesięciolecia tak najłatwiej wytłumaczyć.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basik20 Re: USG 3D w Warszawie 08.06.05, 21:24 Polecam dr. Roszkowskiego. Telefon na Finlandzką - 616-13-87. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: USG 3D w Warszawie 08.06.05, 21:32 Turowski i Garwolinski przyjmuja tam gdzie Roszkowki( Finlandzka), tylko sa tansi( i chyba nie warto przeplacac). Jeszcze Robert Kulik- Krakowskie Przedmiescie 67 - 200zl. Sluchaj- a moze zadzwon do Lux- medu, albo na Modlinska - przy forcie jest jakas klinika, zapytaj o usg 3D- za ile i kto wykonuje i wrzuc te nazwiska na forum... Bedziesz miala blisko... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sisi55 Re: USG 3D w Warszawie 08.06.05, 21:42 Wielkie dzięki za informacje!!! Jak dowiem sie czegoś nowego to dam znać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka201 Re: USG 3D w Warszawie 08.06.05, 23:27 Ja jednak polecam dr Roszkowskiego - fakt jest drogi ja płaciłam 300 zł. Ale podobno naprawdę jest to świetny specjalista. Wszystkie moje koleżanki twierdzą, że w ciąży warto pójść do niego chociaż raz. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia4you Re: USG 3D w Warszawie 09.06.05, 00:27 Ja chodze do Roszkowskiego i jestem bardzo zadowolona.Tyle ze ja mam wskazania.Jesli chcesz zrobic 3d tak na pamietke to jedz do Centrum Damiana.Tam za 3d placi sie tylko 90 zl i z tego co wiem pan dr. Kucharski jest dobrym specjalista.Przy okazji pamietaki troche ci opowie.Niebawem sama sie tam wybieram. U Roszkowskiego nie licz na wiele. On sie raczej nie bawi w 3D.Wlaczy ci tylko na chwilke,bo dla niego wazniejsze jest szczegolowe zbadanie dzieciaczka,a to tylko sie robi na 2D.Pozdrawiam i zycze powodzenia w ogladaniu dzidzi ...Oby sie pokazala ... Odpowiedz Link Zgłoś