mania25 10.06.05, 12:13 Witam wszystkich!mam wileka prosbe prosze poleccie mi wozek (taki wielofunkcujny).Kompetnie sie nie znam...z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna292 Re: jaki wozek??????? 10.06.05, 12:29 Polecam wózek Emmaljunga Smart (jest teraz w promocji), lub bebecar Stylo (też w promocji choć trochę droższy) super wózek. niezawodne i komfortowe dla dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
zabiska Re: jaki wozek??????? 10.06.05, 17:54 Ja ogladalam ich cala mase i w koncu wybralam. Wczoraj wplacilam zaliczke i kupuje wozek wolofunkcyjny firmy TAKO (city exclusiwe). Chociaz jesli musisz wnosic go po schodach (w bloku) to nie polecam bo jest ciezki, ja cale szczescie mieszkam na parterze. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: jaki wozek??????? 10.06.05, 17:57 ja się ostatnio zakochałam w Bebe Confort (bo na jednym stelażu uczepisz wszystko- gondolę, fotelik, spacerówkę i źle nie wygląda). Jeździ fajnie, cena nie tragiczna (szczególnie jeśli kupisz w komisie). Ciekawe są Emmaljungi i Quinny. Odpowiedz Link Zgłoś
agutek10 Re: jaki wozek??????? 10.06.05, 18:34 ja mam bebecar tracker - gondola+spacerówka, jest b. fajny, mam wersje z pompowanymi kołami i super sie sprawdza w lesie i na piachu jak jezdze na działkę. Jest jednak ciężki - jesli masz do pokonania jakies schody to odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
lides Re: jaki wozek??????? 10.06.05, 19:59 ja tylko kupię deltim fokus.superowy chyba będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kretoszczurek Re: jaki wozek??????? 10.06.05, 20:49 Ja myślę nad Graco Quattro Deluxe jest lekki nieduży (mieszkam na 3 piętrze)a cena też znośna Odpowiedz Link Zgłoś
agutek76 Re: jaki wozek??????? 11.06.05, 21:44 ja sie szukuje na deltima fokusa- zdobyl 3 miejsce w plebiscycie "dziecka" na najlepszy wozek- mozna dokupic adapter do stelaza i przypiac fotelik- pasuje do niego fotelik deltim grillo - no i ogolnie mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Do agutek76 11.06.05, 22:06 Hej. Szukałam w necie ogłoszenie wyników plebiscytu o którym piszesz ale nie mogę znaleźć czy mogłabyś napisać kto zajął pierwszych 5 miejsc, byłabym bardzo wdzięczna Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
p_kol1 Re: jaki wozek??????? 12.06.05, 16:45 A my się wachamy między Mutsy Urbanrider a Bebecar Tracker. Odpowiedz Link Zgłoś
karotka11 Re: jaki wozek??????? 12.06.05, 21:31 O to tak jak ja, ale po miesiącach zastanawiania się, zaczął przeważać Bebecar Tracker. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka10012 Re: jaki wozek??????? 12.06.05, 21:53 Ja tez wybrałam Bebecar Tracker chociaz po wielu tygodniach przemyslen. Wybrałam zdecydowanie wygode dla maluszka oraz komfort jazdy i jego bezpieczenstwo. Urbanrider odpadł ze wzgledu na mała gondole i brak regulowanego oparcia w gondoli a spacerówka jak dla mnie za nisko była zawieszona. Tracker ma to wszystko czego ja chce oprócz wagi- niestety nie mozna miec wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś