xagatka 11.06.05, 10:47 Dziewczyny czy ktoras moze slyszala cos o tym wozku? Chcialabym go kupic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicez Re: Peg Perego Culla 11.06.05, 10:57 ja kupiłam taki wózek. Po długich poszukiwaniach zakochałam się w tym wózku, nazywa się fiori, ale juz go nie produkują. Ale w ogóle ten typ wózków jest bardzo ładny i raczej wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
xagatka Re: Peg Perego Culla 11.06.05, 10:59 A jak dlugo maluszke jezdzil w gondoli? Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Peg Perego Culla 11.06.05, 11:03 To zależy tak na prawdę od dziecka. Bo jak juz zacznie sam siadać, to gondola staje się po prostu niebezpiecznaja zamierzam dociągnąć w gondoli jak najdłużej, tym bardziej, że w niej jest regulowana wysokość oparcia i można większego maluch wozic na półleżąca, czy prawie na siedząca. Odpowiedz Link Zgłoś
dudlina Re: Peg Perego Culla 11.06.05, 18:26 alicez, jakie sa wymiary gondoli? Mi sie tez podobaja te wozki. Jak nie znajde innego to biore ten Rodze na koniec sierpnia, chcialabym wozic dzidzie w gondoli przez zime. Dziekuje i pozdrawiam Dudlina Odpowiedz Link Zgłoś