kasiadove 17.06.05, 14:58 Czy dziecko może kopniakiem podrażnić nadżerkę i spowodować lekkie plamienie?! Pomóżcie, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cymeria Re: Podrażnienie nadżerki 17.06.05, 15:03 Niewiem czy kopniakiem ja jetsem w 9 tc i zaczełam plamic własnie z powodu nadzerki ale lekarz powiedział ze to przez rosnąca macicę nadżerka sie rozpulchnia i krwawi wiec poniekąd jest to możliwe ale czy od kopniaka czy tez szalonego seksu czy rosnącej macicy są rózne powody. Odpowiedz Link Zgłoś
enna Re: Podrażnienie nadżerki 17.06.05, 19:12 cymeria, co Twój lekarz mówił o plamieniu z nandzerki? Kazał leżec? I jak długo plamisz? Ja juz raz plamiłam przez nadzerkę w 7 tygodniu i zastanawiam się, czy to sie będzie często powtarzac i czy powinnam sie tym bardzo marwtić? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Podrażnienie nadżerki 17.06.05, 19:37 kasiadove napisała: > Czy dziecko może kopniakiem podrażnić nadżerkę i spowodować lekkie plamienie?! > Pomóżcie, proszę! o matko ! buahahahaahhahahahahhaha !!!!!!!!!!!!!! to musiałby być akrobata!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove 18lipcowa 17.06.05, 19:53 Pewnie najlepiej to kogoś wyśmiać! Ps. Jesteś w ciąży? Będziesz to pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: Podrażnienie nadżerki 17.06.05, 19:55 To wcale nie takie śmieszne, ostatnio jak mnie moja dzidzia potraktowała kopniakiem na ulicy w okolice szyjki macicy to myślałam że się zwinę... Ale na szczęście plamienia nie było. Też mam nadżerkę, plamiłam tylko po pobraniu cytologii ale tylko kropelkę. Kończę 26 tc i jak narazie jest wszystko w porządku. kasiadove - Jeśli masz wątpliwości to tylko wizyta u gina może wszystko wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Podrażnienie nadżerki 18.06.05, 11:31 kasiadove napisała: > Idę w pon. Pozdrawiam! kasiu jesteś hitem tego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś