goralica 20.06.05, 08:07 Ostatnio zrobiłam test-wyszły dwie kreski a dzisiaj rano zaczelam dziwnie plamic-tak jakbym miala okres. Co to znaczy?? Może test sie pomylił ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radowinkaala Re: dziwne palmienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.05, 08:12 To może być tzw. plamienie implantacyjne. Wiele dziewczyn skarży się na plaminia na początku ciąży - nie zawsze się dobrze kończą Sugeruję wizytę u gina - może będą potrzebne jakieś hormonki... Pewnie jeszcze inne mamusie się wypowiedzą, to będzie Ci łatwiej podjąć decyzję co robić. W każdym razie mnie gin powiedział, że każde plamienie w ciąży rodzi ryzyko poronienia (plamiłam od 7 tc przez 7 tygodni, ale się Małą udało utrzymać) Odpowiedz Link Zgłoś
goralica Re: dziwne palmienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.05, 08:17 chyba się dzisiaj wybiorę do swojego gina. trochę się zmartwiłam bo juz cieszyłam się, że się udało... w razie czego zawsze można próbować dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
radowinkaala Re: dziwne palmienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.05, 08:20 Bądź dobrej myśli - na pewno wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re: dziwne palmienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.05, 08:50 ja mialam identycznie, gin ci nie zaduzo pomoze,moze da ci luteine, ale ja plamilam dwa,ponad 2 dni a pozniej nic! ! Odpowiedz Link Zgłoś
goralica do annam21 20.06.05, 09:42 ale co po tym plamieniu?? jest fasolka??? ja sie martwie tym, ze to nie ciaza a te dwie kreski to jakas pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: dziwne palmienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.05, 09:52 A w ktorym dniu cyklu robilas test? Odpowiedz Link Zgłoś
goralica Re: dziwne palmienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.05, 09:54 w 28-dokładnie wtedy kiedy powinna byc @ Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: dziwne palmienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.05, 10:01 to w miare normaslne ja zrobiłam test 2 dni przed spodziewaną miesiączką i wyszłysłabe dwie słabe kreski a w dzień kiedy mniałam dostać miesiączke dostałam plamień ale mniały dziwny kolor tak jakby kawa z mlekiem i mniałam je przez 2 czy 3 dni a teraz narazie mam spokuj i mam nadzieje ze tak zostanie buziak Odpowiedz Link Zgłoś
goralica Re: dziwne palmienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.05, 10:04 tak czy inaczej zronie dzisiaj hcg Odpowiedz Link Zgłoś