Dodaj do ulubionych

testy ciążowe

21.06.05, 18:07
czy test wykonany po 24 dniach od zapłodnieni może być uznany za wiarygodny?
Obserwuj wątek
    • amwaw Re: testy ciążowe 21.06.05, 18:33
      Wrzuć w wyszukiwarkę- ten temat był przerobiony od każdej ze stron tysiące razy-
      ad pozytywnych, negatywnych, fałszywie negatywnych- pełny wybór.
      Życze powodzenia
    • r.kruger Re: testy ciążowe 21.06.05, 18:35
      pozytywny wynik pojawia się około 10dni po zapłodnieniu i jest pewny.Czasem
      test nie pokazuje ciąży mimo że ona jest ale to rzadka rzadkość
      Zrobiony? pozytywny?
      • zuziazuziazuzia Re: testy ciążowe 21.06.05, 23:33
        negatywny po 24 dniach, wiem ze panikuje... mam nadzieje, ze nie jestem
        • amwaw Re: testy ciążowe 21.06.05, 23:39
          Jeżeli sie az tak bardzo boisz,a ciągle się miesiączka opóźnia- zrób jutro rano
          beta-hcg z krwi- bedziesz miała jednoznaczna odpowiedź.0 albo 1. Test robiłaś
          z porannego?
          • zuziazuziazuzia Re: testy ciążowe 22.06.05, 07:40
            niby mialam okres trwal tyle co zwykle ale tyle sie naczytalam ze niektore
            panie mialy jeszcze normalnie okres jak byly ze sie dalej boje, to sie zaminilo
            w jakas paranoje...a mozesz napisac gdzie sie tom bedete robi na czym polega i
            ile to kosztuje? bede wdzieczna
            • amwaw Re: testy ciążowe 22.06.05, 09:11
              Wyluzowałabym- miałaś miesiączke, test po terminie wykazał 1 kreske- jest OK
              Jeżeli chcesz wiedzieć o becie- wykonuję się ją z krwi w prawie każdym
              labolatorium- koszt różny w zależności od laboratorium- z tego co wiem od 30-60
              zł.Norma dla kobiet nie będących w ciązy 2,7 w 5 tyg ciązy( ciąze liczy sie od
              miesiaczki a nie zaplodnienia) ok 2000. Trudno sie wiec pomyslic wink
              Pozdr
              • zuziazuziazuzia Re: testy ciążowe 22.06.05, 09:43
                dzieki za infosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka