Dodaj do ulubionych

poz. test ciążowy i brak objawów czy tak ma być???

24.06.05, 11:48
Dzis zrobiła test zamówiony z netu od Ewy i pokazał druga kreskę, słabsza,
ale wyraźna!!!!!!!! Nie wiem czy już się cieszyć czy nie. To mój 25 dc
zazwyczaj 23-27 dniowe. Nie mam żadych objawów, czy to dobrze? Trodzkę bolą
mnie piersi i troszkę czasami zakłuje w brzuchu, powiedzcie cos bo umieram z
niecierpliwości!
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: poz. test ciążowy i brak objawów czy tak ma b 24.06.05, 11:50
      powtorz test po terminie @ a brakiem objawow sie nie przejmuj. jestes w ciazy
      od kilku dni a chcialabys wszystko juz miec?smile
      nie ma tak latwosmile
      ciesz sie, ze jeszcze dobrze sie czujeszsmile
      • diament79 poztywny test i brak objawów czy tak ma być?????? 24.06.05, 11:56
        Ale myślisz, że test nie skłamał???? O rany jaka niepewność, wiem, że może
        dojść do samousunięcia ale test pozytywny to już pewna ciąża nie? Kiedy teraz
        powtórzy ć?
        • pimpek_sadelko Re: poztywny test i brak objawów czy tak ma być?? 24.06.05, 11:57
          po terminie miesiaczki!smile
          mnie wiem... dwa dni po terminie, moze 3smile
        • zlotowka26 Re: poztywny test i brak objawów czy tak ma być?? 24.06.05, 11:58
          Jak zaczną piersi cię bolec jak diabli, a brzuch chociaż będzie bolał, to @ sie
          nie pojawi, to żaden test tu nie pomożesmile)
          Poczekaj z tydzień
      • lolita27 Re: poz. test ciążowy i brak objawów czy tak ma b 24.06.05, 12:03
        Ja tez uwazam ze powinnas powtorzyc test po terminie miesiaczki, ale wiem ze sa
        takie testy ktore po 10 dniach od zaplodnienia pokazuja upragniony wynik... Ja
        cztery dni przed planowana misiaczka juz spalam popoludniu dwa dni...bolaly
        mnie piersi, brzuch ale tak troszke inaczej....
        bede trzymac kciuki pozdrawiam
        • dorro1 Re: poz. test ciążowy i brak objawów czy tak ma b 25.06.05, 15:32

brak objawów to najlepszy objaw ciąży. też tak miałam mniej więcej, ale potem
          jak się zaczęły mdłości i zmęczenie, to dopiero poczułam co to uroki ciąży.
          Teraz to 8 tc, więc duzo przede mną, ciesz się, jeśli narazie nie masz zadnych
          dolegliwości - same przyjdą i wtedy zobaczysz...
          • annam21 Re: poz. test ciążowy i brak objawów czy tak ma b 25.06.05, 15:56
            ja zrobilam test tydzienponad,przed okresem i wyszet pozytywny, nie uwierzylam
            do konca i szybko zrobilam drugi i trzeci i wszystkie pozy,ja bym sie juz
            cieszyla! Bobotest wykrywa juz kilku dniowa ciaze, kup go i zrob jutro z
            rannego siusiu( 12zl) i dolacz do nas z pewnoascia!pa
    • suselek79 Re: poz. test ciążowy i brak objawów czy tak ma b 26.06.05, 18:22
      Hello MamysmileJa zrobiłam test po 3 dniach od terminu spodziewanej,ale nie
      oczekiwanej miesiączki i od razu dwie upragnione kreseczki.Mało tego,tydzień
      temu tez robiłam test i nic a wg.obliczeń juz byłam.Pominę oczywiście,że oprócz
      tego,ze nie dostałam okresu,nie mam żadnych subiektywnych objawów-tak więc
      szoruj do apteki po jeszcze jeden test i dołącz do NASsmilepowodzenia i pozdrawiam-
      od piątku już świadoma mamasmile
      • jolanta8 Re: poz. test ciążowy i brak objawów czy tak ma b 26.06.05, 18:48
        Hej diamentsmile)
        ja jak sobie moze przypominasz z naszego wątku nie miałam całkowicie żadnych
        objawów o przepraszam miałam biały śluz w dniu spodziewanej miesiączki i mam do
        tej pory ,piersi zaczęły mnie boleć dopiero później
        nie martw się jeszcze się nacieszysz tymi objawamismile

pozdarwiam
    • aliciap Re: poz. test ciążowy i brak objawów czy tak ma b 26.06.05, 19:05
      diament79 napisała:

> Dzis zrobiła test zamówiony z netu od Ewy i pokazał druga kreskę, słabsza,
      > ale wyraźna!!!!!!!!

jestes pewna ze to test ciazowy? sorry moze wyda sie niektorym glupie pytane
      ale z tego co slyszalam ewa sprzedaje testy owulacyjne a nie ciazowe a one
      troche na innej zasadzie dzialaja.najlepiej zrob normalny test ciazowy jesli
      spodziewana miesiaczka nie przyjdzie bo jesli uzylas testu o ktorym mysle to
      jego wynik nie musi oznaczac ciazy ,
      • diament79 Re: poz. test ciążowy i brak objawów czy tak ma b 26.06.05, 20:55
        Hehe, nie martw sie, maja naspiane na opakowaniu że wykrywaja hcg. Z resztą Ewa
        na necie sprzedaje i testy ciążowe i owulacyjne, chyba sie róznia opakowaniem,
        co?
        W piątek zrobiłam pierwszy a wczoraj drugi i tez wyszedł pozytywny, @ brak,
        objawów też, no może troszkę boli brzuch, ale chyba tak ma być...
        Jak nadal nie dostanę @ to idę w przyszłym tygodniu do lekarza smile
        • aliciap diament79 gratulacje!! 26.06.05, 21:54
          jak tak to jestes w ciazy ! gratulacje!!
          niektore dzieczyny maja objawy w 8-10 tygodniu dopiero
          • annam21 2 testy pozytywne- bardzo gratuluje 26.06.05, 22:11
            Gratuluje!
            • annam21 p.s.objawy 26.06.05, 22:13
              co do braku to sie ciesz,jak cie brzuch boli jak na okres to wez nospe,ja tez
              przezywalam brak objawow, a jak zaczelam rzygac(sorki) to dopiero 3 dni temu
              przestalam.
    • reginan120 Re: poz. test ciążowy i brak objawów czy tak ma b 26.06.05, 23:27
      hej ja tez mialam tak samo. i potorzylam test za 3 dni. i sie potwierdzil. ja to jakas szczesciara chyba bylam bo przez cala ciaze nie mialam 'typowych' dolegliwosci. zero mdlosci itd.. jedyne co to budzilam sie o 6 rano bo bylam strasznie glodna smile ale to po 2 miesiacach smileciesz sie: i w ogole gratuluje... smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka