Dodaj do ulubionych

CSK LIGOTA - poród naturaly, cc

30.06.05, 13:08
Czy któraś z Was rodziła w CSK w Ligocie? Chciałbym dowiedziec sie jakie
panują tam warunki?. Ile kosztuje zoo? Jak wygląda sprawa cc? Interesuje
mnie wszysko co jest związane z porodem w tej placówce.
Obserwuj wątek
    • anilewel Re: CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 30.06.05, 13:41
      Rodziła tam moja bratowa (ale to już 9 lat temu), a półtora roku temu
      koleżanka - obydwa przypadki cc. Były raczej zadowolone. Z innego forum (chyba
      tego o szpitalach) czytałam, że jeśli chodzi o cc to CSK jest chwalone, gorzej
      wygląda sprawa jeśli chodzi o porody sn. No i oczywiście zależy, czy prowadzi
      Cię lekarz, który tam pracuje...
      Ja wybieram się do kolejowego na Ligocie - chyba też będzie cc, bo Maleństwo
      jeszcze się nie obróciło...
      Pozdrowienia
      Anilewel 37 tc
      • danan7 Re: CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 30.06.05, 13:54
        Ja mam jeszcze trochę czasu do porodu bo jestem dopiero w 5 mies. ale jestem
        ciekawa wszystkiego co tyczy się tego szpitala bo tam będę rodzić, mój lekarz
        prowadzący tam pracuje więc liczę na "przyjazdne" traktowanie smile
        Niestety im bliżej dnia porodu tym bardziej się go boje, jednego dnia jestem
        zdecydowana na pn a drugiego na cc. Sama juz nie wiem co będzie lepsze.

Pozdrawiam Dana
    • rugatek Re: CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 30.06.05, 15:45
      Rodziłąm tam obu synków. Pierwszego dwa lata temu i drugiego dwa tygodnie temu,
      czyli informacje mam myslę swieże. Jeśli prowadzi cie lekarz stamtąd to nie
      masz się czego obawiac. Położne na porodówce sa wspaniałe prawie bez wyjątku,
      a to najwazniejsze. Co do personelu medycznego to jest róznie. Jak ja rodziłam
      to mój lekarz był na urlopie, a poniewaz nie było problemów to raczej nikt się
      mną nie interesował co akurat dla mnie jest zaleta nie wadą wink))
      Aha rodziłam siłami natury
      Jak byc miałą pytania to pisz na rugatek@go2.pl
      Pozdrawiam
      • rapida CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 30.06.05, 16:40
        czesc! szukam jakiegokolwiek lekarza z Ligoty, ponieważ musze urodzić w CSK,
        moje dziecko zaraz po urodzeniu bedzie operowane w Ligocie, dlatego chciałabym
        urodzic właśnie tam, zeby nie meczyc go drogą. prosze o jakiekolwiek wieści na
        temat lekarzy, poród musi być cc, wolałabym wcześniej zobaczyć się z lekarzem,
        bo zawsze lepiej to wypada w końcowym rozliczeniu, co nie? jesli możecie to
        dajcie namiary na jakiegoś miłego lekarza, pozdrawiam
        • rataj1237 Re: CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 30.06.05, 17:08
          przeprasza, a co to jest CSK LIGOTA?
          pzdr
          rataj
          • driadea Re: CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 30.06.05, 18:26
            Centralny Szpital Kliniczny w Katowicach (Ligota to nazwa dzielnicy).
            WSZYSTKO o cc w CSK znajdziecie tutaj:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13344&w=24851924&v=2&s=0
            Pozdrawiam, Aga (cc w CSK 20 m-cy temu)
        • danan7 Re: CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 01.07.05, 11:38
          Polecam doktora Rafała Stojko Z CSK Ligota tel. 602556093, przyjmuje w
          prywatnym gabinecie na ul. Mariackiej 36/6 w Katowicach w pon i pt ,
          rejestracja od 8-13 pod nr tel 696025105. Szczerze polecam.
          Pozdrawiam
          • driadea Re: CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 01.07.05, 20:26
            Ja też polecam dr. Stojko - prowadził moją ciążę, zrobił cc (planowane) i nadal
            do niego chodzę. Ja i cala żeńska część mojej rodziny (stąd wiem, że Stojko
            jest nie tylko świetnym położnikiem, ale i świetnym ginekologiem!)>
            Pozdrawiam, Aga
    • rugatek Re: CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 30.06.05, 18:29
      Jeśli twoje dziecko ma jakąś wade wrodzoną to polecam doskonałego specjalistę
      dr Kudłę.. Pracuje w CSK i ma Swietne USG + dużą wiedze. W pierwszej ciąży
      trafiłam do niego w 34 tyg(synek miał wodonercze) i bardzo mi pomół

Przyjmuje w Katowicach na Kościuszki nr telefonu to 251 48 40 rejestracja od 15
      • bernadka.1 Re: CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 30.06.05, 23:46
        potwierdzam, ja też rodziła, w Csk ze względu na chorobę dziecka. dr Kudła też
        mi pomógł w tych ciężkich dla mnie chwilach.
        • rapida Re: CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 01.07.05, 14:10
          Ale tak teraz myślę, czy on jest ginekologiem ten doktor Kudła????, bo skoro
          tak to chyba nie on!!! bo małą pewnie jakiś chirurg weźmie w swe ręce. Ale
          skoro jest ginekologiem to dobrze by było go namierzyć i już się z nim zapoznać
          bliżej!!!! czy cenowo jest do przeżycia????
      • rapida Re: CSK LIGOTA - poród naturaly, cc 01.07.05, 14:08
        Chyba on właśnie będzie operował dziecko zaraz po urodzeniu,(przez telefon
        zrozumiałam Kudela???? czy coś takiego)ale to pewnie on. mam sie z nim spotkać
        we wrześniu, tak początkiem, bo wtedy będzie można coś nie-coś już powiedzieć
        na temat samej operacji, dziękuję Ci bardzo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka