faq 07.07.05, 09:10 czy sa dziewczyny, ktore rodzily w Trezbnicy? wybieram sie dopiero za tydzien obadac teren, ale moze cos wiadomo o ktora polozna pytac? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek2004 up! Wrocław odezwij sie! 07.07.05, 15:03 tez jestem zainteresowana - moze byc jeszcze polozna z kamienskiego bo to moj drugi typ Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 Re: Trzebnica - ochrona krocza 07.07.05, 15:10 chyba jeszcze w tym tygodniu tam trafię (mam nadzieje) wiec po powrocie napisze Odpowiedz Link Zgłoś
faq trzymam kciuki :))) 09.07.05, 11:31 a potem jak juz bedziesz miala czas to napisz jak bylo. bez czekania i przedluzania zycze ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jamile "ochrona" hm... 08.07.05, 19:06 w Trzebnicy nacinają rutynowo każdą pierworódkę. Aczkolwiek można się na to nie zgodzić, na własne ryzyko ===== córeczka Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: "ochrona" hm... 09.07.05, 11:28 rodzilas tam? skad takie info? wiecej szczegolow pls Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: "ochrona" hm... 09.07.05, 12:32 Moją ciążę prowadzi ginekolog-położnik z tego szpitala, już wałkowałam z nim ten temat. Niestety ===== córeczka Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: "ochrona" hm... 09.07.05, 12:53 o dupa (( a ja sie zastanawiam czy tam nie rodzic... tylko nie chce byc cieta!!! jesli nie bedzie takiej potrzeby. a polozne? czyli co wbrew Twojej woli ciach? brrrrrrr.. toz to gwalt.. (( Odpowiedz Link Zgłoś
faq na wlasne ryzyko.. 09.07.05, 12:54 czy to znaczy ze jesli nawet bedzie koniecznosc to nie natna... jesoooo juz nie wiem co lepsze........ Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: "ochrona" hm... 09.07.05, 13:26 Faq, ja to się czasem zastanawiam, jak to się dzieje, w szpitalu ocenionym wysoko w akcji "rodzić po ludzku" nacinanie traktowane jest jak norma, szanse na zzo wynoszą 1,5%, do porodu trzeba mieć własną koszulinę, po porodzie własne sztućce, talerze, podkłady etc... Rozważam też lubińską Feminę, choć trudno znaleźć o niej wyczerpujące info w necie. Z tego co wiem, to w kwestii nacięć na Kamieńskiego sytacja jest prawie identyczna - 80% nacinanych pierworódek. A ogólnie - Dolnoślązaczki mają do porodówek pecha. W Trzebnicy raz Ci mówią, że zaraz będą ciąć, raz nie... (to info od tych, które juz tam urodziły) ===== córeczka Odpowiedz Link Zgłoś
faq prywatna porodowka :) 09.07.05, 18:15 to jest temat na biznes, tylko trzeba by miec jekies straszne siano zeby odpalic takie cacko z dobrymi lekarzami, poloznymi i przyzwoitym noworodkowym. do konca zycia sie mozna ustawic - zadnej konkurencji w promieniu setek kilometrow. czemu nie mozna rodzic w ludzkich warunkach, no czemu? zastanawiam sie nad wycieczka tuz przed porodem do niemiec np. ubezpieczenie, unia i takie tam..... Odpowiedz Link Zgłoś