monixon 07.07.05, 21:28 Nie wiedząc że jestem w ciąży wykupiłam wycieczkę.W czasie wyjazdu będę w 7 tyg ciąży.Jak myślicie,będzie ok??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrr123 Re: Podróż samolotem w ciąży 07.07.05, 21:43 Czesc ja nie planowalam dzidzi i wykupilismy z mezem wakacje w Turcji tez obawiam sie lotu pierwszy raz wspominam nie fajnie bo bolala mnie glowa od zmian cisnienia moj ginek. twierdzi ze mozna latac bez problemu ja jestem w 23tyg ale o tak wczesna ciaze lepiej zapytaj swojego gine. Odpowiedz Link Zgłoś
malina.majka Re: Podróż samolotem w ciąży 08.07.05, 12:29 Witaj,ja wlasnie wrocilam z Krety,jestem w 31tc i jako ze mieszkam w Londynie a wakacje byly z polskiego biura to lecialam 3 razy i wszystko bylo ok.Ogolnie od poczatku ciazy lecialam 3 razy gdzie jeszcze nie wiedzialam ze w niej jestem i potem 3 razy juz wiedzac,zawsze bylo super.Teraz jeszcze tydz jestem w Polsce, lece ostatni raz bo juz potem to wole nie ryzykowac(moga nie wpuscic na poklad)- no a potem to juz z maluchem w grudniu Pozdrawiamy,Malina i Pumpus Odpowiedz Link Zgłoś