Dodaj do ulubionych

Chodzę w sukienkach - namiotach !!!

10.07.05, 18:14
Sama sobie dziwie się,że nałożyłam to,czego nie nawidzę.Okazało się
najwygodniejsze pod słońce przy tej pogodzie.Mąż mówi na mnie Balbinka!!!A ja
mam gdzieś wszystkie opinie na temat mojego wyglądu.Nie pocę się,nic mi się
nie przykleja i nie uciska.
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 10.07.05, 18:25
      ja mam ladne sukienki, ktore namiotami nie sasmile))
      w kazdym razie... jestem juz tak ciaza zmeczona, ze wisi mi czy zaloze namiot
      czy piekna suknesmile
      chce tylko do konca doczekacsmile
      • murken Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 10.07.05, 18:37
        No moja w sumie też nie jest taka ostatnia.Z cienkiego jeans-u, na
        ramiączkach,odcinana pod biustem i rozpinana na całej długości.Druga z
        Maternity-kupiłam ją kilka lat temu i w niej nawet chodziłam nie będąc w
        ciąży.Obie do kolan - a nogi blade jak u świnki!
        Ale to klasyczne namiotysmile
        • pimpek_sadelko Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 10.07.05, 18:40
          to ja jestem opalonasmile))
          tyle, ze smiesznie: buzia brazowa, lapy brazowe... juz cale, do niedawna od
          polowy ramienia ( chodzilam w koszulkach z krotkim rekawembig_grin), nogi brazowe od
          polowy uda, brzuch bialy z tym, ze zawinela mi sie raz koszulka i jest cienki
          brazowy pasekbig_grinDDDD
          • murken Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 10.07.05, 18:49
            A ja nie mogę opalać się.Wyskakują mi jakieś plamy,ciągle biorę luteinę,może to
            od tego? W ogóle nic nie mogę...tylko leżeć! Ostatnio mi mój gin powiedziął,że
            jak wytrzymam jeszcze miesiąc to będzie dobrze! Narobił mi strachu i wczoraj
            kupiliśmy łóżeczko,materacyk i wózek
            • pimpek_sadelko Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 10.07.05, 19:05
              my tez wczoraj kupilismy materacyk, lozeczko przewijak , koldre i poduszke.
              wozek planujemy za jakis miesiacbig_grin
              • niunia64 Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 10.07.05, 19:26
                A ja uwielbiam się stroić, malować paznokcie własnie w ciązy!!! Dziwne, al;e
                właśnie teraz chce mi się dbać o siebie, odkrywać brzuszek i nie powiem, bo nie
                jeden facet się obejrzał winkNakupowałam sobie sporo fajnych ciuszków, głownie
                to spódnice z Reserved, tamtejsza L lub XL śwoetnie dopasowuje sie do ciąży,
                szczególnie spódniczki z taka zakładką przy pasie- biodrówki, można je nosic
                pod brzuszkiem, uwydatnić fajny biust i czuć się sexy!
                • murken Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 10.07.05, 21:28
                  No właśnie! Trzeba poza tym mieć gdzie chodzić w tych fajnych ciuszkach.Siedzę
                  już 3 miesiąc w domu,a raczej leżę i czasem nie zdejmuję nawet koszuli
                  nocnej,jak mi ciągle napina się brzucho!Tak mi ta ciąża dała już w kość!
                  • pimpek_sadelko Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 10.07.05, 21:58
                    murken napisała:

> No właśnie! Trzeba poza tym mieć gdzie chodzić w tych fajnych ciuszkach.
                    prawda?
                    ja chodze do sklepu, ktory mam pod nosem, na wizyty do gina i na krociutkie
                    spacery z moja kochana psinka.takie mam rozrywkibig_grin
    • midzi1 Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 10.07.05, 22:18
      ja tam sie stroje w ciazy ,obecnie jestem w 27 tygodniu bzusio mam sporyyyyyyy
      i narazie przytylam tylko 4 kilogramy , wiec jeszcze mam ochote sie stroic mam
      duuzo energi , chodze w fajnych spodniczkach i bluzeczkach ze sciagaczami
      glownie z vero mody , bez ciazy tez bede w nich chodzic zobaczymy jeszcze trzy
      miesiace , jak to dalej bedzie i czy nie bede nisila namiotow aleznajacsiebie
      jestem pewna ze nie , moja siorka nie nosila ,a urodzila 3 tygodnie temu papappa
      • agakapalka Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 11.07.05, 09:48
        A ja w maju kupiłam sobie taką "ciążową" sukienkę z cienkiego jeansu, podobną
        do ogrodniczki - na szelkach, z regulacją guzikową po bokach. I świetnie sie w
        niej czuję. Zakładam pod nia "nieciążowe" koszulki i mam sporawą kolekcję
        róznych "wersji" takiego stroju. Dobrze, ze jest lat. Wyobrazacie sobie, w czym
        chodziłybyśmy zimą? W ostatnich miesiacach, gdy brzuszki wieeelkie? smile
        Uszyłam też sobie (za namową may) tunikę i spodnie. Ale nie czuję się w tym
        zbyt komfortowo. Za gorąco mi poprostu. Na codzin mam też 3 letnie cieniutkie
        sukieneczki, takie do ziemi. A na chłodniejsze dni długie spodnie ze sztruksu z
        bawełnianym pasem na brzuszek. I jeszcze jedne, z takiego "dresowego" materiału
        za kolana. Z czystym sumieniem mogę polecić przyszłym mamą zakup takiej
        sukienki -ogrodniczki (moja długa do kostek), ta sukienka naprawdę"rośnie"
        razem z brzuszkiem. Zapłaciłam za nią 105 zł w sklepie z odzieżą dla
        ciężarnych. Myśle, ze po porodzie też bedę jeszcze w niej chodzić.
        Aha -niedawno sąsiadka przyniosła mi swoja sukienkę ciażowa. Ohydztwo. Wielki
        bezkształtny worek smile Ale ona chodziła w niej ponad 10 lat temu smile Dziekujmy
        Bogu, ze zyjemy w normalnych czasach smile
        Pozdrawiam
        Aga i Zuzia (?)
    • kamea78 Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 11.07.05, 12:49
      Najważniejsze, ze Tobie jest wygodnie.
    • saskiaplus1 Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 11.07.05, 13:29
      Ja czasem teżsmile Ogólnie rzecz biorąc zakładam to, w czym mi akurat
      najwygodniej - a teraz jest upał i najwygodniej mi w bawełnianym "namiocie" na
      ramiączkach. I w nosie mam to, czy to się komuś podoba, czy nie.
      • murken Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 11.07.05, 14:04
        Zastanawiam się jak to jest w zimie np: z nakładaniem rajstop ,nie mówiąc o
        tym ,ze nogi nie mieszczą się w butach.Poza tym nosi się kilka kilogramów
        ubranka + brzuszek ! Oj chyba lepiej,że jest lato.
        • plavusa Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 11.07.05, 14:59
          a ja wolałam byc w ciąży zimą. Teraz puchnę i prawie mdleję - na nic nie mam
          siły. Wyjście z domu w ten upał to ryzyko. A zimą było mi za to cieplej niż innymsmile
          I też ładnie wyglądałamsmile)))))
          Ola
          • bujanna Re: Chodzę w sukienkach - namiotach !!! 11.07.05, 15:15
            Tez w takich chodze, jezeli to mozna nazwac chodzeniem.Do sklepu , czasem z
            mezem do baru,na spacery nie chodze ba mieszkam w domku i wiekszosc dnia siedze
            z moim trzylatkiem na podwurku, przed domem.
            No czasem pojade nad zalew bo akurat moja mama tam pracuje to chociaz mamy
            darmowe wejscie.
            A tak wogole to mi sie nie chce nigdzie chodzic , najchetniej to bym sie
            uwalila na lezaku i lezala caly dzien.
    • sowa_hu_hu sukienka nie musi być namiotem-oto przykład :) 11.07.05, 15:52

• sowa_hu_hu zapomniałam wkleić :) 11.07.05, 15:52
      www.allegro.pl/show_item.php?item=56589249
      • murken Re: zapomniałam wkleić :) 11.07.05, 17:06
        Te to może nie do końca namioty...ale prawie! Fajnie ze skosu skrojona !
        Ogólnie wszystkie letnie ciążowe sukienki czy to by były do kolan czy do
        kostek,przeważnie są rozszeżane pod biustem i mają tendencje do bycia
        namiocikami.
        • wielorybka namioty są super 12.07.05, 10:15
          Ja tam sobie chwalę do domowego chodzenia namiociska posiadane. Do ludzi
          wychodzę odziana godnie i nienamiotowo ale w domku cenię sobię komfort i luz bo
          tylko to pozwala mi przetrwac upały. Obiecują, że w sierpniu już tak strasznie
          nie będzie na co wielce liczę.

pozdrawiam i chłodzę wszystkie Brzusie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka