aj32 19.07.05, 15:02 Cześć Wam! Pytanko. Czy jest w Gdańsku USG 3D? A jeśli tak, to czy warto iść na takie badanie? Jest - nie wiem - bardziej czytelne czy wartościowe, czy pełniejsze od normalnego? Pozdro wielkie asia 22tc) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18buzka Re: USG 3D w Gdańsku? 19.07.05, 15:24 nie ma 3d w trojmiescie. nie ma go ani doering, ani preis , ani olszewscy. wiem bo dobrze sprawdzalam poz buzka Odpowiedz Link Zgłoś
zombi_25 Re: USG 3D w Gdańsku? 19.07.05, 15:30 Jest na 200% USG 4D w Gdańsku w Inviccie. Na tej stronie jest podany telefon do rejestracji więc możesz zapytać. www.invicta.pl/index1.php?h=h2&l=l1&p=p1&c=kontakt Moja przyjaciółka miała je robione w tym miesiącu.Nie wiem niestety ile kosztuje bo jej lekarka (przyjmująca w inviccie) zrobiła jej za darmo bo dopiero uczyła się obsługiwać sprzęt. Pozdrawiam! PS.Pani doktor powiedziała tez że to USG trzeba robic najlepiej do 30 tyg ciąży bo później jest już trudniej zobaczyć dzidzie . Odpowiedz Link Zgłoś