Dodaj do ulubionych

BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM?

20.07.05, 10:23
MOJA ZONA ZROBILA TEST I WYSZLY DWIE GRUBE KRECH, OKRES POWINNA DOSTAC
WCZORAJ NO MOZE DZISIAJ. ALE JESLI TO CIĄZA TO DLACZEGO MA OBJAWY IDENTYCZNE
JAK PRZED OKRESEM? TAK SAMO BOLI JA BRZUCH, ZWIĘKSZONA ILOSC ŚLUZU. JAK TO
BYLO Z WAMI DZIEWCZYNY?
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 10:27
      to sa normalne objawy ciazy. naprawde.
      przez cala ciaze bedzie wiecej bialego sluzu, poboleanie podbrzusza w pierwszym
      trymestrze jest normalne.
      • dersej Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 10:29
        ALE TO JEST PRZEZROCZYSTY SLUZ. DZIEKI ZA ODPOWIEDZ
        • pimpek_sadelko Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 10:31
          zrobcie jeszcze raz test, ale z tego co czytalam rozbiliscie juz ich kilka.
          przykro mi, ze wypadla ta ciaza w niespodziewanym momenciesad.
          • malgosiek2 Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 10:37
            Dersej po piewsze wyłącz caps locka jego użycie oznacza krzyk.
            Mnie też bolało podbrzusze jak przed @ i śluz był przeźroczysto-biały.
            Człowieku uwierz w końcu,że to napewno ciąża.
            Przpraszam,że będę wścibska,ale trzeba było pomyśleć o antykoncepcji jeśli nie
            chcieliście tak szybko drugiego dziecka.
            Pozdrawiam Gosia
            • dersej Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 10:46
              POMYSLELISMY TYLKO CZASEM I ONA ZAWODZI. A POZATYM POPROSTU CIEZKO NAM W TO
              UWIERZYC. CZY TAK CIEZKO TO ZROZUMIEC?. NIE TRAKTUJCIE NAS JAK SZCZENIAKI TYLKO
              POSTARAJCIE SIE ZROZUMIEC. NIE ROZPACZAMY Z TEGO POWODU A WRECZ WIDZIMY DUZO
              POZYTYWOW A MAMY OBAWY BO NASZE PIERWSZE DZIECKO JEST POWAZNIE CHORE. JA TYLKO
              ZADAJE PYTANIA ZEBY SIE UPEWNIC ZE TO CIAZA I OCZEKUJE CZEGOS INNEGO NIZ ATAKU
              BO TO FORUM PODOBNO ISTNIEJE PO TO ZEBY RADZIC TAK? PYTAM TYLKO CZY U WAS BYLO
              PODOBNIE Z OBJAWAMI.
              • malgosiek2 Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 10:49
                Chłopie WYŁĄCZ CAPS LOCKA proszę !!!!!!!!!!!!!!!! bo dużo lepiej się czyta.
                Tak miałam podobne objawy co Twoja żona.
                Pozdrawiam Gosia
                • dersej Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 11:19
                  Wlasnie o to mi chodzilo. Dziekuje.
              • dazzle Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 11:29
                nie miałam bóli brzucha, a i wydzielina śluzowa byla na początku dość skąpa.
                wiesz, każda ciąża jest inna, nawet u tej samej kobiety. dlatego upewnicie się
                jak zrobicie badanie bHCG. forum nie rozwieje waszych wątpliwości, jeśli takie
                macie.
                i nie miej do dziewczyn żalu, że traktują was jak parę szczeniaków, co wpadli,
                jeśli tak to odebrałeś. Twoje powtarzające się pytania świadczyć mogą o tym, że
                odpowiedzi na nie - w tym wypadku odpowiedzi potwierdzające ciążę - są Ci nie w
                smak i czekasz na odpowiedź-wyrocznię, która stwierdzi, że NIE, nie jesteście w
                ciąży, a to wszystko tylko zły sen... no, sorry, ale żadna z nas tego tu nie
                powie, bo fakty przez Ciebie opisane wskazują na coś innego. jak sam
                powiedziałeś - antykoncepcja lubi zawieść i trzeba się z tym liczyć, niestety.
                nie wnikam, dlaczego ciężko wam w to uwierzyć, nie moja sprawa. pozwolę sobie
                tylko zauważyć, że jako para dorosłych ludzi, którzy jedno dziecko już mają
                powinniście wiedzieć, że tak się może zdarzyć. i tyle.

a jeśli chcecie się UPEWNIĆ, że to ciąża, a nie zaburzenia hormonalne, wpływ
                pogody, czy co tam jeszcze innego - to idźcie na badania i do lekarza, a nie
                oczekujcie wyroku od obcych osób, które dostały tylko garsteczkę faktów, na
                podstawie których mają wyrokować.

życzę szczęsliwego zakończenia, czymkolwiek ono dla was będzie
                dazzle
                • zlotowka26 Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 12:26
                  Ja tam miałam takie bóle jakbym miała dostac @ i przez pewien czas byłam
                  przekonana, ze dostanęsmile
    • ally23 Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 13:09
      ja tez mialam i nieraz jeszcze mam takie bole jak na okres
      a duza ilosc wydzieliny nie jest regula przed miesiaczka-przewaznie jest sucho
    • aggaa2 Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 13:36
      Witam!
      U mnie też były bóle jak przed okresem, a nawet więcej pojawiło się lekkie
      plamienie. Na dodatek jak poszłam do lekarza przed planowana datą miesiączki,
      bo byłam przekonana, że jestem w ciąży i nie mogłam się doczekać, to P.doktor
      powiedziała mi, że najprawdopodobniej nie jestem, a na zwiększoną ilość śluzu
      przepisała mi czopki przeciwgrzybicze :o(( Więcej do niej nie poszłam!!!!!! A
      ja w ciąży jestem ! smile I za tydzień mam termin!

Pozdrawiam!
    • leni_wa Re: BOL BRZUCHA JAK PRZED OKRESEM? 20.07.05, 15:35
      Witajcie!

Ja mialam makabryczny bola brzucha. Nawet nie jak na @, a tak jakbym juz miala @
      i to taki mega. Tez wariowalam, ze cos jest nie tak, bo 2dni wczesniej wyszly mi
      pozytywne testy. Zonce podsun nospe. I nie martwcie sie, bo od nerwow mozna
      oszalec. Ja o tym wiem.

Trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka