Dodaj do ulubionych

Słabsze ruchy???

25.07.05, 21:44
Dziewczyny trochę się trochę się niepokoje bo od jakiegoś czasu czułam dość
mocne ruchy Kacperka a wczoraj i dziś tylko takie pyknięcia gdzieś w środku a
nie kolo pępka,Mam wizytę w środę.Czy wy też czasami tak macie.Może to wpływ
śpiącej pogody?NAPISZCIE jak jest u was.25tc
Obserwuj wątek
    • ankar5 Re: Słabsze ruchy??? 25.07.05, 22:38
      No wlaśnie, ja też tak mam i też się tym martwię. Jutro kończę 25tc, może to
      normalne?
      • eminka1 Re: Słabsze ruchy??? 25.07.05, 23:19
        Coś jest na rzeczy. U mnie również 25tc i dzisiaj żadnych znaczących ruchów,
        tzn. od czasu do czasu poczuje jakieś pojedyńcze puknięcie, ale różni się ono od
        tych, do których mój synuś juz mnie przyzwyczaił.
        Skoro to nie tylko u mnie to rzeczywiście może pogoda dzisiaj senna i tak wpływa
        na nasze dzidzie. Zobaczymy jutro. Nie popadajmy w panikę, jeśli w ogóle czujemy
        ruchy, tzn. że chyba jest wszystko ok.
        Pozdrawiam
        • niunia64 Re: Słabsze ruchy??? 26.07.05, 00:20
          Ja w 24 tc i tez dzis było cichutko, kilka bąbelków Majeczka (lub Alicja)
          puściła w środku brzucha, ale już takie "przerwy" miewałam, więc aż tak bardzo
          się nie niepokoję... zresztą to podobno normalne, bo dziewczyny na forum bez
          przerwy o tym piszą...
          • lulu28 Re: Słabsze ruchy??? 26.07.05, 07:31
            też trochę mnie to martwiło, bo mam bardzo podobnie, były dni że dzidzia cały
            czas dawała o sobie znać a są dni, właśnie ostatnio, że tylko czasem, czuję
            kilka razy w ciągu dnia, myślę jednak że jest ok i tak musi być, 23 tc.
            • niunia64 Re: Słabsze ruchy??? 26.07.05, 15:24
              Dziś np. znowu cisza na morzu- i slodkie zjadłam, poleżałam i nic- może z jedno
              ukłucie, ale nie wiem, czy to to...
              • kazza_ona Re: Słabsze ruchy??? 26.07.05, 17:29
                Dziecko większość czasu śpi w brzuchu..pozatym czaęsto jest tak że w niektóre
                dni bardzo mocno kopie a w inne jest cisza albo tylko male lekkie ruchy wink
                39 tydz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka