annam21 27.07.05, 16:32 sory dziewczyny za takie tematy, ale mial ktos tak i czy to ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.79 Re: biegunka ze sluzem 27.07.05, 17:09 No nie bardzo to jest ok. Jeszcze tuż przed porodem to biegunka jest raczej normalna, ale patrząc na Twój suwaczek to daleko Ci do końca. Może to jakieś zatrucie. Powinnaś skonsultować to z lekarzem Aga z terminem na dziś Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: biegunka ze sluzem 27.07.05, 17:15 czasem miewam biegunki ale nie wiem czy ze śluzem Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re: biegunka ze sluzem 27.07.05, 18:21 juz chyba wiem surowa marchewka, zjadlam jej dzisiaj z kilogram i to pewnie przyczyna, dzieki dziewczyny . Odpowiedz Link Zgłoś
chmurek78 Re: biegunka ze sluzem 27.07.05, 19:17 Witam.U mnie naprzemian biegunka-zaparcia.Byłam u lekarza rodzinnego:dieta lekkostrawna, jak biegunka ryż,kleik ryżowy,woda niegazowana,banany,no i uważac na to co się je.Biegunka powoduje skurcze jelit,które moga spowodować skurcze macicy,a to....Lekarz na izbie przyjęć gdzie pojechałam dwa tygodnie temu z bólem brzucha i biegunką powiedział,ze trzeba uważac na siebie,że kobietom przed porodem robi się lewatywę(nie wiem czy zawsze)aby przyspieszyc porod,biegunka,skurcze..Powiedzial także,ze na biegunkę można wypić trochę coca- coli odgazowanej,gdyz zniszczy bakterie.I herbata gorzka i dużo pić wody,aby sie nie odwodnic. Odpowiedz Link Zgłoś