mr12ab 03.08.05, 10:57 Myslałam, że tym razem mnie to ominie - a jednak nie. Kto to przeżył, doskonale wie, jaka to niekwestionowana przyjemność wybiegać nagle ze sklepu bo zołądek podchodzi do gardła. Jak sobie radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
echo_28 Re: Kto wymiotuje? 03.08.05, 22:11 mnie już wprawdzie przeszło, ale przez trzy miesiące nie ruszałam sie z domu bez miętowej gumy do żucia. jak czułam nadchodzące niebezpieczeństwo to od razu brałam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulaikasia Re: Kto wymiotuje? 04.08.05, 08:26 Ja prawie całą ciążę miałam mdłości wymioty Lekarz zalecił mi lek homeopatyczny, który pomaga przy lekkich mdłościach - Vomitusheel. Później dostawałam mocniejsze czopki na receptę - Torecan. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazajac Re: Kto wymiotuje? 04.08.05, 08:54 Ja mam takie straszne mdłości, że tylko "wsteczny" w toalecie pomaga. Czasami rzeczywiście same wymioty przychodzą, ale staram się wytrzymać do najblliższego znajomego budynku i wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
kubanka_77 Re: Kto wymiotuje? 04.08.05, 09:03 Od ponad 3 tygodni mam straszne nudności i wymioty. Często piję herbatkę imbirową i raczej pomaga. Ale niestety parę razy nie pomogła i wtedy nawet nic nie pomoże. Najgorzej jest na zakupach w sklepie, gdzie jest zbyt dużo różnych zapachów, które tylko wywołują mdłości. Mam nadzieję, że wkrótce się to skończy. Pozdrawiam wszystkie i trzymajcie się)) Odpowiedz Link Zgłoś