beatrice73 16.08.05, 15:32 na poczatku ciazy? ciagle mam wrazenie ze zaczyna mi sie @, w przerazeniu biegne do toalety, a to jedynie sluz. czy tak ma byc? czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pea_74 Re: czy uplawy i wydzielanie sluzu to normalny ob 16.08.05, 15:36 tak, ja tez tak mialam na poczatku, myslalam ze to @ pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
malgolkab Re: czy uplawy i wydzielanie sluzu to normalny ob 16.08.05, 16:17 jak najbardziej normalne. tez tak mam. niektore dziewczyny maja tego sluzu nawet tak duzo, ze uzywaja podpasek. wazne, zeby uplawy byly bialawe badz mleczne i nie mialy brzydkiego zapachu Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: czy uplawy i wydzielanie sluzu to normalny ob 16.08.05, 16:17 Jak masz wątpliwości zrob badanie moczu,albo posiew z pochwy.Wydaje mi się jednak,że powinno być ok,bo na początku ciąży miałam strasznie "mokro",a ten śluz był zupełnie inny jak przed ciążą.Taki kremowy i gęsty jak troszkę rzadszy budyń Po ok.półtora mies.wszystko wróciło do normy,tzn było umiarkowanie sucho,ale i tak przy każdej wizycie w toalecie oglądałam papier toaletowy na wszystkie strony,czy nie ma pasemek krwi.Musiał być biały,bo tylko na takim wszystko widać jak na dłoni,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
malgolkab do honi 16.08.05, 16:21 kurcze, a juz myslalam, ze jestem jakas chora. u mnie tez teraz tylko bialy papier. raz mialam malutenkie, rozowe plamienie w 10 tc i od tamtej pory sprawdzam za kazdym razem. mam nadzieje, ze mi przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mamapiotra Re: czy uplawy i wydzielanie sluzu to normalny ob 16.08.05, 17:35 to jest normalne. ze mnie sie prawie lało. Odpowiedz Link Zgłoś
angelm24 Re: czy uplawy i wydzielanie sluzu to normalny ob 16.08.05, 19:47 a czy mialyscie brunatne plamienie bardzo skape tuz przed palnowa@ a pozniej okazalo sie ze jestescie w ciazy??w tym cyklu pierwszy raz ruszyly starania o dzidzie i 5 dni po owulacji dostalam takie lekkie plamienie.nigdy nie mialam plamien przed @. Odpowiedz Link Zgłoś
malgolkab Re: czy uplawy i wydzielanie sluzu to normalny ob 16.08.05, 19:52 ja nie mialam, ale slyszalam, ze moze tak byc Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazajac Re: czy uplawy i wydzielanie sluzu to normalny ob 17.08.05, 08:54 Ja tak miałam, kilka bordowych kropek - raz i więcej się nie powtórzyło. To było ok 5 dni przed dniem, w którym NIE dostałam @. To mogło być tzw. plamienie implantacyjne, jak się jajeczko zagnieżdża w macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: czy uplawy i wydzielanie sluzu to normalny ob 17.08.05, 10:08 Jeżeli chodzi o podbarwiony śluz na brunatny kolor jak pytała koleżanka wcześniej,to muszę powiedzieć,że u mnie wystąpiło niewielkie krwawienie w dniu spodziewanej miesiączki,chociaż już wiedziałam,że jestem w ciąży,bo wcześniej zrobiłam test ciążowy.Potem podobne plamienie pojawiło się za dwa tygodnie,czyli gdyby nie było ciąży,to przypadałoby to na dzień owulacji.Moja kumpela podplamiała do 4 mc i" w połowie i jakby na koniec cyklu".No wiecie o co mi chodzi.Inaczej mówiać mniej więcej co dwa tygodnie.Po pierwszym plamieniu dostałam duphaston 3x1 i musiałam leżakować kilka dni,a potem gin zmniejszył mi dawkę do 2 i brałam do 18tc.Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam wraz z moim 14 mies.syneczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
angelm24 Re: czy uplawy i wydzielanie sluzu to normalny ob 17.08.05, 19:27 moze to moje brunatne plamienie to po prostu zamalo progesteronu???ale nigdy nie mialam zaburzen hormonalnych,czemu by byly wlasnie w tym cyklu gdzie pierwszy raz staralam sie o dzidzie???a moze robie sobie nadzieje na nic.tez mnie zastanawia to czemu plamie tylko kilka godzin w ciagu dnia po wiekszym ruchu,natomiast nigdy rano i wieczorem????co o tym sadzicie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angelm24 Re: czy uplawy i wydzielanie sluzu to normalny ob 17.08.05, 19:28 do honi-29 jaki test ciazowy robilas przed spodziewana@ i dal ci prawidolowy wynik???? Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 jaki test ciążowy? 17.08.05, 21:57 Pre-test,qiuck vue czy jakoś tak (taki z dzieckiem w ręczniku)i jeszcze jeden innej firmy,ale jakiej to nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś