jczyzluban 19.08.05, 09:11 Dziewczyny jeztem w 9 tyg. ciąży i oczywiście mam mdłości. Jednakże wszędzie piszą o porannych a ja mam wieczorne. Czy to też jest normalne. Troche się tym niepokoje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinazajac Re: Mdłości 19.08.05, 09:14 Niestety normalne. Ja mam poranne mdłości od rana do wieczora... Odpowiedz Link Zgłoś
jczyzluban Re: Mdłości 19.08.05, 09:22 Troszkę mnie pocieszyłaś. Chociaz Ciebie to mi szkoda. Ja rano w pracy czuje się w miare dobrze, ale jak tylko wróce do domu to normalnie niemoc mnie bierze i zaczyna się ... jazda. Dzięki za odpowiedź. I ŻYCZE POWODZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazajac Re: Mdłości 19.08.05, 09:38 Dzięki Dla mnie najlepszym lekarstwem na mdłości jest rozłożyć się w fotelu albo na łóżku i odpoczywać. Gorzej jest jak trzeba posprzątać albo coś szybko zrobić. Ale da się wytrzymać. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
agako78 Re: Mdłości 19.08.05, 09:44 a czy normalne jest to ze ja w 6 tyg. nie mam mdlosci... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazajac Re: Mdłości 19.08.05, 09:46 Rzekłabym więcej - jesteś szczęściarą! Normalne, bo każdy organizm inaczej reaguje na ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewazak3 Re: Mdłości 19.08.05, 10:00 ja tez mam mdlosci od rana do wieczora. a myslalam ze przy drugiej ciazy mnie to ominie nie wiem jak wytrzymam jeszcze 2 miesiace w takim stanie.ciagle musze cos jesc bo to troche pomaga.zaczelam pic miete ale to zly pomysl. najlepiej lezec tylko jak jak trzeba byc w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
jczyzluban Re: Mdłości 19.08.05, 10:07 Leżenie to bardzo dobry pomysł. Jednakże mam problem bo w niedzielę zjeżdźa się do mnie rodzinka na imieniny ... i jak tu leżeć jak trzeba ciasta piec. Latam więc teraz między kuchnią, łazienka a tapczanem. MASAKRA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
groszek28 Re: Mdłości 19.08.05, 10:48 Zupełnie normalne, ja miałam przez cały dzień , ale wieczorem osiągały punkt kulminacyjny- rzygańsko i polegiwanie, bo na nic innego mnie stać nie było. Najczęściej sa podobno poranne mdłości, stąd ta nazwa... Odpowiedz Link Zgłoś
jczyzluban Re: Mdłości 19.08.05, 10:53 Serdeczne dzięki za odpowiedzi. Jestem już spokojniejsza. W pierwszej ciąży miałam tak samo, ale później miałam komplikacje i teraz w sumie nie wiedziałam czy to może być powtórka z rozrywi czy to poprostu norma. Odpowiedz Link Zgłoś