Dodaj do ulubionych

ból brzucha :(

24.08.05, 08:49
Troche sie martwie bo to dopiero 3 tydzien a brzch boli mnie jakbym miała
zaraz dostać @
Pani doktor prosila żebym pszyszła dopiero za tydzień i nie wiem czy to jest
normalne czy powinnam pojsc wcześniej już nie wspomne o tym ze odrazu
wiedziałam ze jestem w ciaży bo czuje się do dzisiaj nie najlepiej sad

Obserwuj wątek
    • leni_wa Re: ból brzucha :( 24.08.05, 09:00
      mnie w 4tc tak bolalo,ze myslslam,ze mam mega @. Biez nospe. U mnie ten bol
      trwal ok.5dni. Potem bola jajniki, potem jeszcze cos. Taki uroksmile
      Pozdrawiam!
    • karolla6 Re: ból brzucha :( 24.08.05, 09:02
      dziekuje troszke jestem spokojniejsza , starałam sie rok czasu i tak jeszcze
      nie do końca dowierzam że to prawda ,, a raz boli brzuch raz jajniki i sie
      troche przestraszyłam tym bardziej ze z tymi jajnikami zawsze było cos nie tak
      • leni_wa Re: ból brzucha :( 24.08.05, 09:05
        ja tez strasznie panikowalam. znajdz sobie moje posty. dramat! ale tam duzo
        dziewczyn odpisywalo. ja po drodze mialam jeszcze duzo przejsc. a jeszcze wiele
        przede mnasmile
        nie martw sie!duzo odpoczywaj. lez. no i jak boli to nospe lykaj. 6 dzienni
        zwyklych mozesz brac!
    • kahnaz Re: ból brzucha :( 24.08.05, 09:29
      Ja jestem w 5tc i tez mnie boli tak jak Ciebie. czytalam, ze to normalne.
      Rozsciaja sie macica, etc. Wczoraj pojawil mi sie brunatny sluz i tym sie
      martwie, a moja doktor przyjmuje dopiero jutro sad
      • malgolkab Re: ból brzucha :( 24.08.05, 09:44
        ja mam tak od poczatku, a to juz 14 tydzien i dzidzius ma wszystko na miejscu.
        jesli bolowi nie towarzysza plamienia, krwawienia lub czeste twardnienie
        brzucha, to nie ma sie czym przejmowac. ja mialam w 10 tc doslownie jedna mala
        plamke taka rozowa, mojej pani doktor tez nie bylo, to zadzwonilam do szpitala,
        gdzie pracuje i poprosilam lekarza, ktory jest akurat na dyzurze. takich rzeczy
        nie wolno bagatelizowac!!! a sam bol to norma, ja sie przyzwyczailam
        • justynek13 malgolkab - co z tym brzuchem 25.08.05, 14:07
          6 tydz boli tez nie mocno tak cmi tez slyszalam ze to normalne
          ale brzuch mam wzdety i twardy!!!!! to moze byc cos zlego????
          --
          nic dwa razy się nie zdarza
          • justynek13 up!- mi twardnieje czy to bardzo zle? n/t 25.08.05, 14:52

• bmatoszko Re: ból brzucha :( 25.08.05, 08:39
      ja tez sie martwie tym bólem bo mnie złapał na tydzień przed @ i ciągle boli a
      dziś mam 38 dc i na teście wyszły II kreski ale jak dzwoniłam do swojej lekarki
      to kazała z wizyta jeszcze poczekac, ale jak czytam to z tym bólem to chyba
      normale
      • malgolkab Re: ból brzucha :( 25.08.05, 10:54
        pewnie, ze normalne. ja sie juz przyzwyczailam. nawet jak przez caly dzien nic
        mnie nie boli i nie kluje, to sie martwiesmile pozdrowionka
        • beata_czajka Re: ból brzucha :( 25.08.05, 11:24
          Ja dzisiaj zaczynam 8 tydzień ciąży, wczoraj też miałam ból brzucha i troche
          sie przestraszyłam. Ale skoro mówicie ,że też tak macie to znaczy że wszystko
          ok!
          • sylwia.ax Re: ból brzucha :( 25.08.05, 14:01
            Mnie też boli i jakby rozpiera w okolicach jajników, NA tescie wyszła słaba
            kreska, wiec zakładam ze wyszedł pozytywny. Tylko ze w pierwszej ciazy wale
            mnie nic nie bolało,a teraz boli i to mnie martwi. Ale skoro inne też tak mają,
            to chyba tak moze być.
            Pozdrawiam
        • mbartoszew Re: ból brzucha :( 25.08.05, 16:52
          Nareszcie spotkałam kogoś, kto ma tak jak ja.Kurczę, zaczął się 15 tydzień i
          boli, zwłaszcza przy leciutkim nawet zmęczeniu, napisałam juz o tym nowego
          posta. Czy to już tak będzie do końca? W dodatku wolę za dużo nie gadać w domu,
          bo moje Słoneczko i tak się strasznie boi i nic mi nie pozwala robic, więc
          najwyzej mu mówię, że chce posiedzieć, bo "tak mi się napina, bo rośnie".
          Rzeczywiście, w ostatnich dniach wyskoczyła piłeczka - może dlatego jest gorzej
          niż do tej pory? I troche ciągnie (lae bezboleśnie) w krzyżu. Nospe łykam,
          staram się nie za dużo, dwie to max - ale skoro mówisz o sześciu... Rety, nie
          wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka