esse1 29.08.05, 16:06 Czytałam w kilku watkach, że można fajne ciuszki dla maluchów znaleźć w lumpeksach. Znacie może jakieś prawdzone adresy w Warszawie? Nie chciałabym zwiedzać wszystkich napotkanych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xixx Re: uzywane ubranka 29.08.05, 16:36 Warto zaglądać do każdego mijanego, ja kilka dni temu kupiłam ok 10 sztuk super cuiszków w takim najzwyklejszym osiedlowym, gdzie ubrania dla dorosłych są naprawde śrenie, akurat było po dostawie. Co jak co ale ubranka dla maluszkow można znaleść chyba w kazym lumpeksie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: uzywane ubranka 29.08.05, 16:49 Sprawdź na rogu Ronda Wiatraczna i Al. Waszyngtona (tam, gdzie jest supersam Grochów)- jest tam taki wielki 2-piętrowy szmateks, nazywa się chyba "Kiermasz odzieży" czy jakoś tak - wejście jest od Waszyngtona (vis-a-vis przystanku tramwajowego w stronę Centrum), w wystawach są jakieś czerwone napisy, albo białe na czerwonym tle, już nie pamiętam. Więszkość parteru zajmują właśnie ubranka dla dzieci (ja tam kupiłam wszystkie ciuchy ciążowe). Odpowiedz Link Zgłoś