mo2005 30.08.05, 14:36 Czy kiedyś którejś z was się zdarzyło że pomimo tego że z USG wychodził chłopak urodziła dziewczynkę. Lekarz po zrobieniu USG prenatalnego stwierdził że jest syn na 100% ale tak sobie myślę czy to jest napewno tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tankgirl5 Re: Z chłopca dziewczynka 30.08.05, 14:38 Moja przyjaciółka miała mieć chłopca, miała bo urodziła dziewczynkę Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Z chłopca dziewczynka 30.08.05, 14:40 mojej kolezance tez lekarz na 100% mowil, ze urodzi chlopaka, a tu... dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Z chłopca dziewczynka 30.08.05, 14:40 mojej koleżance najpierw lekarz ciągle mówił,że będzie chłopak, a jakieś 2 tygodnie przed porodem, ze jednak dziewczynka i urodziła się dziewczynka. Jeżeli lekarz mowi, że będzie chłopak to to jest na jakieś 90%, a jak mówi że dziewczynka, to na 60% Odpowiedz Link Zgłoś
miimiimii Re: Z chłopca dziewczynka 30.08.05, 14:44 trójwymiarowe usg nie może się mylić.. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Z chłopca dziewczynka 30.08.05, 14:49 jeśli stwierdził że chłopiec na podstawie rzekomych jąderek to może być różnie bo u dziewczynek czasem wargi sromowe są obrzęknięte i wyglądają jak jąderka ale jeśli widać było i siusiaka i jąderka a dziecko było tak ułożone że zobaczył jak na patelni to raczej pomyłki być nie powinno - Odpowiedz Link Zgłoś
lopo8 Re: Z chłopca dziewczynka 30.08.05, 14:47 Mój gin zrobił zdięcie "klejnocikom" mojego syneczka Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Z chłopca dziewczynka 30.08.05, 14:48 ikaes, czesto z tymi statystykami jest odwrotnie, latwiej pomylic obecnosc klejnotow z pepowina niz zupelny jego brak u nas byly tylko takie przypadki- mial byc Nathan (w USA), wyszla Kaitlin, mimo ze na kazdym USG sie zarzekali ze chlopak, potem kuzynka czekala na Patryka, wszystko na niebiesko, no i jest Patrycja kolezanka ze szkoly tez do konca wiedziala ze bedzie chlopak wyszla Jucia-znam tego wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
mo2005 Re: Z chłopca dziewczynka 30.08.05, 15:03 U mnie to nie było USG trójwymiarowe tylko te normalne. Lekarz widział tam jąderka i siusiaka ja tam nic nie widziałam dopiero jak mi mówił to wierzyłam na słowo. Chciałam dziewczynkę, teraz myślę o tym żeby było zdrowe to jest najważniejsze ale dalej mam nadzieję że może jednak się pomylił i bądzie córka Odpowiedz Link Zgłoś