soniamix 03.09.05, 17:03 Napiszcie mi co myślicie o dr Krzysztofie Ira podobno pracuje w szpitalu w Zdrojach, poleciła mi go koleżanka, a ja już sama nie wiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natkakoperku Re: ginekolodzy w SZCZECINIE 03.09.05, 19:49 Polecam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24112 Odpowiedz Link Zgłoś
soniamix Re: ginekolodzy w SZCZECINIE 04.09.05, 18:39 Dziękuję Wam bardzo za odpowieź, teraz czuję sie spokojniejsza. Prawdę powiedziawszy dosyć mam już nieudanych wyborów ginekologów.... Pozdrawima cieplutko Asia Odpowiedz Link Zgłoś
bibi2 Re: ginekolodzy w SZCZECINIE 04.09.05, 00:20 Słyszałam same dobre opinie - fachowiec, a na dodatek wysoka kultura. Miałam z nim kontakt tylko raz w szpitalu w Zdrojach - okazał się wtedy jedynym kulturalnym, nie sprawiającym pacjentce niepotrzebnego bólu lekarzem. To było na porodówce kiedy większość innych lekarzy pewnie uważa, że i tak boli więc co sie będą stresować dodatkowym bólem pacjentki. Do dziś szerokim łukiem omijam Zdroje, choć zespół pielęgniarski aspominam doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś