Dodaj do ulubionych

QUICK VIEW - czy naprawdę taki super, najlepszy?

17.09.05, 21:34
Sorki za pisownię jeśli przekręciłam
Czesto na forum piszecie własnie o tym teście, czy jest najlepszy ze
wszystkich jakie używałyście? I powiedzcie mi jeszcze ile mniej wiecej
kosztuje, chciałm go kupic ale obok mnie w 3 aptekach go nie ma, jesli do pon
@ się nie pojawi będe testować i chciałam sie dowiedziec czy jest po co go
szukać, no bo gdzies przecież musi być, a jesli jest stwierdzicie ze jest
taki dobry, to wyruszam na poszukiwania smile
Obserwuj wątek
    • martina.15 Re: QUICK VIEW - czy naprawdę taki super, najleps 17.09.05, 21:36
      jezeli jestes po terminie @ to nie musisz kupowac najlepszego... ja robilam
      jakikolwiek z supermarketu, ale dziewczyny stosowaly czesto bobo-test to ma
      wieksza czujnosc.
    • amwaw testy ciążowe: 17.09.05, 21:39
      Produkty dostępne na rynku polskim

Feri Test (Cormay, 8 zł) - test paskowy, wykrywa ciążę w 14 dni po
      zapłodnieniu, należy wykonać go rano, na wynik pomiaru czeka się 5 minut.

Contrast (Genzyme Diagnostic, 11 zł) - test płytkowy, wykrywający ciążę po 12
      dniach od zapłodnienia, wynik pomiaru uzyskuje się po 4 minutach.

Pink Test (Veda Lab, 10 zł) - test płytkowy, wykrywa ciążę po 2 tygodniach od
      zapłodnienia, na wynik pomiaru czeka się 30 sekund.

Pink Test Disptick (Veda Lab, 8 zł) - test paskowy, wykrywa ciążę po 2
      tygodniach od zapłodnienia, wynik uzyskiwany jest po 30 sekundach, dla
      potwierdzenia wyniku negatywnego, warto poczekać 5 minut.

Quick View (Quidel, 10 zł) - błyskawiczny test płytkowy do wykonania rano,
      stwierdza ciążę już po 6 dniach od zapłodnienia, na wynik pomiaru czeka się
      minutę.

Clearview (Unipath, 13 zł) - płytkowy test ciążowy, wykrywający ciążę w
      pierwszym dniu spodziewanej miesiączki, na wynik pomiaru czeka się 5 minut.

Clearview hCG II (Unipath, 14 zł) - płytkowy test ciążowy, wykrywający ciążę po
      tygodniu od zapłodnienia, na wynik pomiaru trzeba poczekać 5 minut.

Clear Blue (Unipath, 22 zł) - test w postaci flamastra, wystarczy umieścić go
      pod strumieniem moczu na 5 sekund, wynik pomiaru uzyskiwany jest po 3 minutach.

Innymi słowy- Quick view jest najczulszy.
      Ja- polecambig_grin
      Pozdrawiam
      • tusia.gru Re: testy ciążowe: 17.09.05, 21:45
        Co za precyzyjna odpowiedzsmile
        amwaw jestem pod wrażeniemsmile twojej wiedzy o testach, aż sobie zachowam tresc w
        jakims pliku smile
        • mia79 Re: testy ciążowe: 17.09.05, 22:04
          Mnie Quick View pokazał czerwoną krechę już na 3 dni przed miesiączką.
        • robertaa Re: testy ciążowe: 17.09.05, 22:30
          a mnie żaden z tych najczulszych testów nie pokazał wczesniej niż po 2
          tygodniach (w obu ciążach). zresztą dokladnie to samo mówiła pani w aptece ale
          nie chciałam jej wierzyc...
      • marychna31 Quick Vue 20.09.05, 00:29
        Na opakowaniu Quick Vue jest napisane, że nie trzeba go robić na porannej
        próbce moczu ale można o dowolnej porze dnia.
    • budzik11 Re: QUICK VIEW - czy naprawdę taki super, najleps 19.09.05, 10:06
      Nazywa się Quick Vue (nie "view", chyba, że miałam jakąś podróbę wink. To był
      jedyny test, jaki w życiu zrobiłam i pokazał mi bezbłednie ciążę. Ale to było 2
      tygodnie po niedoczekanej @ smile
      • katrem Re: QUICK VIEW - czy naprawdę taki super, najleps 19.09.05, 10:50
        mi quick view pokazał moją obecną ciążę w 30 dniu cyklusmile
        (cykle nieregularne - co 40/60 dni)
        • tusia.gru Re: QUICK VIEW - czy naprawdę taki super, najleps 20.09.05, 00:25
          Już sama go wypróbowałam i pokazał mi II w dzień przed spodziewana @, W dniu @
          zrobiłam jeszcze 2 testy na potwierdzenie i obydwa wyszły pozytywnie, ale Quick
          mimo iż nawczesniej wyszedł najbardziej widocznie smile
          I teraz juz w brzuszku wiem ze ma 2 tyg (4tydz ciąży) mojego dzidziusiasmile
    • tusia.gru Re: QUICK VIEW - czy naprawdę taki super, najleps 20.09.05, 00:27
      smile
      • tusia.gru Re: QUICK VIEW - czy naprawdę taki super, najleps 20.09.05, 00:30
        .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka