pibied 21.09.05, 19:24 czy ktoś korzystał z zastrzyku Pregnyl który ma mi pomóc "w pęknięciu pęcherzyka". czy to pomaga i z jakim skutkiem??? Pilne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwe Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 21.09.05, 19:42 Ja korzystałam z dobrym skutkiem. Nie wiem czy znasz to forum ale to kopalnia wiedzy dla chcących zajsc w ciążę a mających z tym problemy: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=191 Odpowiedz Link Zgłoś
pibied Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 21.09.05, 19:56 serdeczne dzieki za szybką odpowiedz. nie wiesz czy możliwe sa jakieś powikłania, czy ten zastrzyk działa tylko na ten pęcherzyk? [pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 21.09.05, 21:01 Ja też jestem mamą dzięki - między innymi - zastrzykowi z pregnylu o powikłaniach nie słyszałam, lekarz też słowem nie wspomniał Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 22.09.05, 00:50 Hihi, ja też - w czerwcu miałam pierwszy i jedyny zastrzyk (10.000), ale owocny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 22.09.05, 07:57 no ja miałam ale raz po pregnylu nie pękł. W końcu udało mi sie zajść na clo bez pregnyla Odpowiedz Link Zgłoś
kriepka Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 22.09.05, 08:21 witam, jestem kolejna mamusia ktora zaszla po pregnylu (i clo) i tez przy pierwszej stymulacji z tego co wiem pregnyl zawiera po prostu dawke tego czegos (nie pamietam czego), co w naturalny sposob sprawia ze pecherzyki pekaja - tylko sprawniej takze nie ma obaw! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pibied Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 22.09.05, 08:54 serdecznie dziękuję za szybką odpowiedz, bo wlasnie w piatek wybieram sie na ten zastrzyk, chciałabym zeby sie udało Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 22.09.05, 09:11 chej ja tez wziełam pregnyl i bardzo sie z tego ciesze bo jak bym nie wzieła pewnie bym pekła bo w jednym jajniku mniałam 6 pecheżyków a w drugim 3 i dzięki pregnylowi dzisiaj jestem tu z wami a nie rycze w poduszke Odpowiedz Link Zgłoś
z-a-g-a-t-k-a Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 22.09.05, 10:08 ja tez mialam jeden zastrzyk z pregnylem. udalo sie za pierwszym razem. jestem w 28 tc Odpowiedz Link Zgłoś
andzik27 Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 22.09.05, 10:11 MOj jedyny pęcherzyk też pękł po Pregnylu, ale cała ciąża była stymulowana (clo)i niestety skończyła się niepowodzeniem (podobno stymulowane i "popędzane" ciąże mają większy stopień ryzyka). Teraz znowu próbujemy. Ale tym razem pęcherzyk zdecydował się pęknąć sam! Nie obawiaj się skutków ubocznych, pregnyl może tylko pomóc (nie wiem, czy wiesz z czego się składa? - to hormon kobiecy) Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 22.09.05, 11:01 Hormon Lh, którego poziom powinien znacznie skoczyć w czasie owulacji powodując pęknięcie pęcherzyka. Przy zaburzeniach hormonalnych trzeba go podac sztucznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria4088 Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 02.10.05, 10:07 oliwe napisała: > Hormon Lh, którego poziom powinien znacznie skoczyć w czasie owulacji powodując > > pęknięcie pęcherzyka. Przy zaburzeniach hormonalnych trzeba go podac sztucznie. > w lutym tego roku miałam tabletki CLO i podany zastrzyk Pregnyl i przy pierwszej próbie się udało, ale w czternastym tygodniu ciązy okazało się że ciąża obumarła.Teraz ponownie dostałam tabletki Clo. i zastrzyk na pęknięcie i już nie moge się doczekac czy się udało Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: PREGNYL - zastrzyk na pęcherzyk 22.09.05, 13:47 Mnie tez pomógł pregnyl. Miałam aż 30 mm pęcherzyk, który sam by nie pękł a mógły się otorbić. Teraz jestem w końcówce ciąży dzięki poniekąd pregnylowi. Odpowiedz Link Zgłoś