anetqa6 26.09.05, 12:46 lekarz w 14,5 tyg powiedział mi, że na 98% będę miała syna, czy to wg was nie za wcześnie, czy lekarz mógł się pomylić, wszyscy mi mówią, że będę miała córeczkę ale ja czuję, że to jest chłopiec, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simonkapl Re: na 98% synek 26.09.05, 13:01 Czasem lekarz widzi juz wczesnie, tak jak u Ciebie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: na 98% synek 26.09.05, 13:05 mój lekarz do 25tc nie mówił po to,żeby nie było na niego w razie pomyłki tłumczył mi,że koło 17tc u dziewczynki się kształtuje wszystkoe więc wcześniej nawet nie chciałam wiedziec w 25tc niby mi powiedział,że na 100% córa ale...jakoś nie uwierzę póki nie zobaczę ***anulaaa+2aniołki**** ***termin-16grudnia-córa-zaczęliśmy 29tc*** Odpowiedz Link Zgłoś
diablica26 Re: na 98% synek 26.09.05, 13:07 No to chyba jakiś wyjątkowy lekarz bo niewiem cy wiesz ale czy bedzie cipka czy siusiak to dopiero ustala sie pod koniec 16tc,wtedy te narza dy sie kształtują,więc nie wierze by juz widział skoro jeszcze nie wiadomo co sie ukształtuje,choć płeć jest już od poczęcia ale widać dopiero po 16tc.Także się nie nastawiaj na syna bo może wyjść córka,ja jak byłam w 19tc to jak chciałam by ginka sprawdziła mi płeć powiedziała że niektóre mamy do końca nie wiedzą co mają bo dziecko nieraz nie chce sie odsłonić,i mi nie powiedziała,pewnie nie chciało jej sie wpatrywać,teraz wizyte mam na 7 października i zaczne akurat 24tc więc nie wyjdę z gabinetu zanim lekarz mi nie powie co nosze. lilypie.com Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: na 98% synek 26.09.05, 13:13 hahah-dobrze napisane;P ja ide teraz w 31tc i będę miała tlyko usg żeby zobaczyć w jakm położeniu jest dziecko i czy się odwróciło przy okazji poproszę o potwierdenie płci;P ***anulaaa+2aniołki**** ***termin-16grudnia-córa-zaczęliśmy 29tc*** Odpowiedz Link Zgłoś