05.10.05, 09:03
Bosze, się naczytałam o ciązach zagrożonych,poronieniach... Boję się, qrcze :
( NIe wiem,który to tydzień, w piątek idem do gina... Podbrzusze mnie
momentami boli,jak przy @,a jak sobie forum poczytałam,to w ogóle mi sie
gorzej zrobiło...
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: Rany! 05.10.05, 09:16
      to nie czytaj, jesli tak toodbierasz. nie szukaj na sile nieszczesc. jest ok.
      ciesz sie tym stanem.
      • kokons Re: Rany! 05.10.05, 09:21
        Po pierwsze tygodnie liczymy od ostatniej miesiaczki wiec proponuje z ta
        swiadomoscia zaglebic sie w strony z opisem rozwoju dziecka i fascynowac sie
        tym i cieszyc a na razie zamiast strach skupic sie na zdrowej diecie,
        spacerkach i zazywaniu jedynie kwasu foliowego.
        Nie wszystkie watki na forum sa dla wszystkich;zwlaszcza jesli przerazaja.
        Gratuluje malenstwa i pozdrawiam / 23 tc
        • beem3 Re: Rany! 05.10.05, 09:25
          Ja się bardzo cieszę! smile To nasze pierwsze maleństwo,bardzo bym chciała ,żeby
          wszystko było ok. Tylko boję się że mogę coś przegapić,co jest ważne. Jezeli
          tak to 5/6 tc... dzisja byłam zrobić betę kolejny raz,bo na ostatnim badanu gin
          nic nie widział...
          • kokons Re: Rany! 05.10.05, 09:33
            Ja bijace serduszko mojego dziecka zobaczylam w 6t 4d inne dziewczyny jeszcze
            pozniej wiec nie wiem czy jest sens robic bete czy nie lepiej isc na wizyte po
            7-8tc.
            Powodzenia)
            • beem3 Re: Rany! 05.10.05, 09:39
              Ale tak mi lekarz kazał w tamtym tygodniu: wygrzewać przeziębienie/grypę, brać
              folik, zrobić betę-zeby okreslic czy ladnie rosnie i siem pokazac. No to tak
              robię. A wtedy nie widział pęcherzyka w ogóle. Zresztą jak to juz wczesniej
              pisałam-za wczesnie do niego polazłam...
    • dawida25 Re: Rany! 05.10.05, 09:28
      nie panikuj!!! chociaż cię doskonale rozumiemsmile ale wiesz dobrze że stres
      jeszcze gorzej wpływa na dziecko, pozdrawiam
      • beem3 Re: Rany! 05.10.05, 09:41
        staram się,ale to nie zawsze wychodzi. Czekam na wynik tej bety-męzuś ma mi
        odebrać popołudniu. A powiedz mi,też miałas takie bóle podbrzusza jak w czasie
        @. Bo nie wiem,czy leciec z tym juz do gina. TO nie są mocne bóle-zazwyczaj to
        trwa moment,potem przechodzi. NO wczoraj wieczorem trwały kilka minut...
      • alex0681 Re: Rany! 05.10.05, 09:44
        Licząc od ostatniego okresu to wynika że jestem około 5-6 tydzien,czy już
        powinnam śmigac do lekarza?!Czy jeszcze poczekać?!
        • eps Re: Rany! 05.10.05, 10:02
          Do gina to wg mnie najlepiej tak około 7-8 tc. widać wted wszystko.
          Co do czytania głupot to staraj sie omijać takie wątki. Ja sama tez często
          czytałam takie głupoty a potem schizy się zaczynają.
          Daruj sobie tego typu wrazenia.
    • iothe Re: Rany! 05.10.05, 10:08
      Mnie brzuch mocno "okresowo" bolał do 8-9 tc. Dziś kończymy z Młodym 35tc smile))
    • bergo1 bol brzucha 05.10.05, 10:19
      Mnie bolal od pierwszego dnia ciazy (tzn od zagniezdzenia sie zarodka w macicy) do ok 17 t.c. - wiec nie panikuj. Baaaaaaaaaardzo normalna sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka