zielona_mama 07.10.05, 12:23 Czy któraś z przyszłych mam wie, czy można gdzieś kupić ciążowe rajstopy ale nie czarne, ale jakieś wesołe (w paski na przykład)? Interesują mnie sklepy w Warszawie. Może w H&M? pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: kolorowe rajstopy ciążowe 07.10.05, 17:38 Wybor rajstop ciazowych jest ograniczony i sa one drogie; ale: Na tym forum podpowiedziano mi, ze mozna kupowac zwykle rajstopy np. kolorowe, wzorzyste... takie bez stopek i o numer,dwa wieksze i zakladac tyl na przod - to swietny patent, sprawdzilam!) zagladnij do wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=29712742&a=29713507 Odpowiedz Link Zgłoś
leni_wa Re: kolorowe rajstopy ciążowe 07.10.05, 18:14 w H&M sa tylko czarne. Ja np. kupuje najwieksze jakie sa w Calzedonii! Tobie takze polecam...chyba ze jestes juz w bardzo zaawansowanej ciazy Pozdrowienia. PS. ciuchy ciazowe wogole sa tragiczne. dla jakis starszych pan (bez urazy) szyte. Worek na ziemniaki ma w sobie wiecej gracji i gustu niz te namioty cyrkowe z cekinkami i fredzelkami! Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: kolorowe rajstopy ciążowe 07.10.05, 18:13 JA tez takich szukam i nie widzialam kolorwych rajstp z 2 klinami, a takie typowo ciazowe nie wiedziec czemu tylko czanre albo cieliste i mega drogie, choc wcale nie sa bardziej trwale. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: kolorowe rajstopy ciążowe 07.10.05, 18:17 Nie musza byc z dwoma klinami... Na pewno gdziesz znajdziesz kolorowe/wzorzyste rajstopy chocby nastoiskach ulicznych mozna zamowic ou sympatycznych pan wiekszy rozmiar... sa na pewno bo moja mama je nosi a jak przystalo na mame nie jest chudzielcem. Powodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_mama Re: kolorowe rajstopy ciążowe 07.10.05, 18:29 Dzięki, niestety nie mogę się specjalnie szlajać po sklepach, a męża nie wyślę na polowanie - już go widzę jak zaprzyjaźnia się z paniami z ulicznych straganów i wypytuje o rajstopy z dwoma klinami Myślałam, że jest gdzieś sklep ciążowy super zaopatrzony. A swoją drogą są sklepy z bardzo fajnymi ciuchami ciążowymi. Polecam w Galerii Ursynów sklep be mama. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: kolorowe rajstopy ciążowe 07.10.05, 18:31 Nie potrzebujesz sie specjalnie szlajac ja wszedzie (tylko 2 razy musialam zamawiac i to akurat w sklepie) w Krakowie dostaje duzy rozmiar dla mamy, ktora jest nowoczesna klientka... W warszawie tym bardziej nie powinno byc problemu! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kontoani Re: kolorowe rajstopy ciążowe 07.10.05, 21:11 a ja całą ciążę biegałam w pończochach samonośnych a te są w różnych kolorach i wszędzie można je kupić - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś